MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
NEA

Ο Cillian Murphy είπε ότι το φαινόμενο «Barbenheimer» ήταν «μια υπέροχη στιγμή για τον κινηματογράφο»

Ο Cillian Murphy μίλησε για το φαινόμενο «Barbernheimer» που έκανε χαμό στο σινεμά.

Monopoli Team

O ηθοποιός Cillian Murphy είπε ότι το φαινόμενο «Barbenheimer» του περασμένου καλοκαιριού ήταν «μια υπέροχη στιγμή για τον κινηματογράφο». Η κατάσταση έγινε viral με χιλιάδες θαυμαστές να κλείνουν εισιτήρια για να δουν στο σινεμά τις ταινίες «Barbie» και «Oppenheimer» την ίδια μέρα.

Προέκυψε μετά από μια σειρά από μιμίδια, τα οποία εστίαζαν στο γεγονός ότι δύο ταινίες που ήταν τόσο διαφορετικές, κυκλοφόρησαν την ίδια μέρα.

Ο Ιρλανδός ηθοποιός, ο οποίος ενσάρκωσε τον Αμερικανό φυσικό, Ρόμπερτ Οπενχάιμερ στην ταινία «Oppenheimer» τόνισε η τάση ήταν «δεν ήταν κάποια εκπληκτικά σχεδιασμένη στρατηγική μάρκετινγκ», αλλά αυθόρμητη.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ερωτηθείς από τη συντάκτρια πολιτισμού και μέσων ενημέρωσης του BBC, Κέιτι Ράζαλ αν οι δύο ταινίες βοήθησαν η μία την άλλη στο box office, ο Cillian Murphy είπε: «Ναι, το έκαναν. Και ήταν μια εξαιρετική στιγμή για τον κινηματογράφο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤο Oppenheimer “κέρδισε” για πρώτη φορά την Barbie στο παγκόσμιο box office12.09.2018

«Πιστεύω ότι είναι και οι δύο υπέροχες ταινίες και δεν θα μπορούσαν να είναι πιο διαφορετικές. Και νομίζω ότι ήταν υπέροχο, δεν ήταν κάποια εκπληκτικά σχεδιασμένη στρατηγική μάρκετινγκ από το στούντιο», σημείωσε.

Διαβάστε περισσότερα στο reader.gr.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b