MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΠΡΟΣΩΠΑ

Paul Kalkbrenner: 5+1 πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις για τον superstar της techno λίγο πριν το live

O σούπερ σταρ της techno παγκοσμίως, ο Βερολινέζος Paul Kalkbrenner έρχεται στην Αθήνα, ως ο headliner του απόλυτου dance experience του φετινού χειμώνα, του Primer Music Festival.

Monopoli Team

O σούπερ σταρ της techno παγκοσμίως, ο Βερολινέζος Paul Kalkbrenner, με 20 χρόνια καριέρας, κάτι λιγότερο από 10 άλμπουμ, περίπου 150 tracks και εκατοντάδες remixes στο ενεργητικό του, επίσης ο πρώτος techno artist που εμφανίστηκε στην κεντρική σκηνή του θρυλικού φεστιβάλ Tomorrowland (Βέλγιο), έρχεται στην Αθήνα το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου στο Faliro Sports Pavilion (Tae Kwon Do), ως ο headliner του απόλυτου dance experience του φετινού χειμώνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ Paul Kalkbrenner έρχεται στην Αθήνα για το μεγαλύτερο dance event του χειμώνα12.09.2018

Σε μια βραδιά που ξεκινά στις 23.00 και ολοκληρώνεται λίγο πριν το ξημέρωμα, η εμφάνιση του enfant terrible της γερμανικής techno θα απογειώσει το πρώτο Primer Experience του 2024, σε μια σειρά από μοναδικά events που πρόκειται να απολαύσει το ελληνικό dance community, με αποκορύφωμα το μεγαλύτερο φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής στην Ελλάδα, το 2ήμερο Primer Music Festival περισσότερα για το οποίο θα ανακοινωθούν μέσα στο επόμενο διάστημα.

Ο Βερολινέζος γκουρού της techno σκηνής επιστρέφει στην Αθήνα – 5+1 πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις πριν το live

1. Μην τον αποκαλείς DJ γιατί… Ο Paul Kalkbrenner δεν μιξάρει απλώς στα decks, αλλά ενορχηστρώνει live τα tracks που επιλέγει, και το κάνει από την αρχή της καριέρας του!

2. Γεννήθηκε στη Λειψία, αλλά μεγάλωσε στο ανατολικό Βερολίνο, στο Λίχτενμπεργκ, απ’ όπου έφυγε μετά την πτώση του Τείχους και την εμφάνιση των Νεο-Ναζί στην περιοχή, για πιο ασφαλείς και καλλιτεχνικά ενδιαφέρουσες γειτονιές όπως το Mitte.

3. Πρωταγωνίστησε στην ταινία του 2008 “Berlin Calling”, όπου υποδύονταν τον Ickarus, έναν DJ και παραγωγό της techno που καταλήγει να μπαίνει σε κλινική λόγω των ψυχωτικών επεισοδίων που παθαίνει από τη χρήση ναρκωτικών ουσιών.

4. Οι τίτλοι των τραγουδιών του είναι συνήθως ακατανόητες λέξεις-γλωσσοδέτες, προϊόν εσωτερικών αστείων μεταξύ των φίλων του. Έτσι αποδεικνύει ότι ένα πραγματικά καλό τραγούδι δεν χρειάζεται έναν καλό τίτλο για να γίνει επιτυχία. Ωστόσο επιλέγει κανονικούς τίτλους για τα άλμπουμ του.

5. Η μουσική είναι για τους Kalkbrenner οικογενειακή υπόθεση αφού εκτός από τον ίδιο, μεγάλο όνομα της ηλεκτρονικής σκηνής είναι και ο μικρότερος αδελφός του, Fritz Kalkbrenner. Αλλωστε, ο Paul είναι… παντρεμένος με την techno όχι μόνο στα decks αλλά και στο σπίτι, αφού σύζυγός του είναι η εντυπωσιακή Ρουμάνα dj της techno, Ana Simina Grigoriu!

6. Είναι ο πρώτος καλλιτέχνης της techno σκηνής που έπαιξε στο περίφημο Tomorrowland Festival, στο Βέλγιο.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2024
Ώρα έναρξης: 23:00
Faliro Sports Pavilion, Λεωφόρος Ποσειδώνος 860, Παλαιό Φάληρο

Γενική είσοδος: Από 35€ | VIP: Από €90
Κρατήσεις: +30 6971883750 | +30 2102202202 | [email protected]

Προπώληση:

https://www.more.com/music/festival/primer-presents-paul-kalkbrenner-hosh/

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b