MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Δανάη Παππά: «Έχω αισθανθεί σε δουλειά ότι μπορεί να με πάρουν και για τους followers» (vid)

Η Δανάη Παππά βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και μίλησε, μεταξύ άλλων, για την πρώτη της φορά σε θεατρικό σανίδι που συμβαίνει αυτή την περίοδο, αλλά και για το marketing που υπάρχει και στον χώρο της υποκριτικής.

Monopoli Team

Η πρώτη φορά στο θέατρο

«Έχω νιώσει όλα τα συναισθήματα με το θέατρο. Στην αρχή έλεγα ‘αχ τι ωραία κάτι καινούριο’, μετά σκέφτηκα ‘τι κάνω;’», είπε η ηθοποιός για τη νέα αυτή εμπειρία που ζει αυτή την περίοδο πρωταγωνιστώντας στην παράσταση «Για μια ζωή» στο Θέατρο Πειραιώς 131. «Δεν ήξερα καθόλου στην αρχή τι με περιμένει. Νομίζω αυτό είναι το μεγαλύτερο όπλο απέναντι στον φόβο, η άγνοια κινδύνου. Μετά άρχισα να σκέφτομαι ότι ‘α, κοίτα να δεις, δεν είναι και τόσο εύκολο τελικά’. Στην πρόβα, όταν βρέθηκα πάνω στη σκηνή σκέφτηκα πόσο άβολο είναι. Εγώ είχα συνηθίσει στην τηλεόραση να έχω απλά μια κάμερα απέναντι και να βρίσκομαι με τους συνεργάτες μου. Στην πρεμιέρα της παράστασης, με τον κόσμο από κάτω, είναι απίστευτο πόση ενέργεια παίρνεις». 

Το «μεγάλο ρεύμα» στα social media ως κριτήριο επιλογής στη δουλειά

«Υπάρχει αυτό με το να έχεις ένα αβαντάζ σε μια δουλειά επειδή έχεις μεγάλο κοινό στα social media. Το μάρκετινγκ είναι πολύ ενεργό και πάντα ήταν. Κάτι μπορεί κάτι να μην είναι καλό, αλλά επειδή το μάρκετινγκ του είναι καλό, να το πάρουν όλοι. Και δεν διαφωνώ με αυτό, απλά όχι να παίρνεις κάποιον απλά και μόνο επειδή έχει followers, αλλά να ταιριάζει και το προφίλ του ατόμου αυτού και όσα βγάζει προς τα έξω με εσένα. Αν εγώ στα social media ανεβάζω απόψεις που δεν είναι σωστές, μπορεί να με πάρουν στην πρώτη δουλειά μόνο με αυτό το κριτήριο, αλλά μετά τελείωσε. Το έχω νιώσει αυτό με εμένα, ναι. Αλλά θεωρώ δεν έπαιξε ρόλο μόνο αυτό, αλλά ένας συνδυασμός πραγμάτων». 

Η ενασχόληση με τη δημιουργία κεριών

«Υπήρχε θεωρώ κάπου μέσα μου αυτό το πάθος για τα κεριά – ειδικά μέσα στην καραντίνα που ήμασταν όλη μέρα στο σπίτι, εγώ άναβα κεριά συνέχεια. Είχα μια τεράστια συλλογή. Σε κάποια φάση αναρωτήθηκα τι είναι ακριβώς αυτό που ανάβω και άρχισα να ψάχνω τα συστατικά αλλά και τα διάφορα είδη που υπάρχουν. Και τότε σκέφτηκα γιατί να μην κάνω τα δικά μου; Να ξέρω και τι έχουν μέσα». Και κάπως έτσι η ηθοποιός έφτιαξε το δικό της brand με τα Ensay Candles, για το οποίο όνομα εμπνεύστηκε από ένα αραβικό τραγούδι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜίνως Θεοχάρης: «Το bullying δεν σταματά με την αναγνωρισιμότητα» (vid)12.09.2018

«Η δημιουργία του brand δεν έγινε λόγω της ανασφάλειας του επαγγέλματος του ηθοποιού αλλά σίγουρα μπορεί να βοηθήσει σε μια περίπτωση που βρεθώ χωρίς δουλειά. Για εμένα ξεφεύγει το μυαλό μου όταν ασχολούμαι με τα κεριά».

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b