MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
20
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Παιδική παράσταση

Ο Μαγικός Αυλός, από την Παιδική Σκηνή «Ονειροπόληση» στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη

Ο «Μαγικός Αυλός» του Μότσαρτ, ένας ύμνος στην φαντασία και στα ευχάριστα όνειρα, γίνεται παράσταση για παιδιά στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη, σε σκηνοθεσία-διασκευή Τούλας Ζαχαριουδάκη.

Monopoli Team

Η παιδική σκηνή «Ονειροπόληση» παρουσιάζει, από τις 4 Φεβρουαρίου 2024, στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη, την παράσταση για παιδιά «Ο Μαγικός Αυλός».

Ο Μαγικός Αυλός, από την Παιδική Σκηνή «Ονειροπόληση» στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη

«Ο Μαγικός Αυλός»: Λίγα λόγια για το έργο

Η δύναμη της αγάπης , της αλήθειας, της αυταπάρνησης και του ηρωισμού σε δύο πράξεις. Αγαπημένο έργο του Wolfang Amadeus Motsart σε λιμπρέτο Emanouel Schikaneder. Είναι η τελευταία όπερα που έγραψε ο μεγάλος συνθέτης. Το λιμπρέτο εκφράζει με συμβολικό τρόπο τα ανθρώπινα ιδεώδη του Ευρωπαϊκού Διαφωτισμού τα οποία όμως παραμένουν πάντα επίκαιρα.

Η μουσική του «Μαγικού Αυλού» έχει τη δύναμη να ανοίγει δρόμους να καθοδηγεί και να αλλάζει προς το καλύτερο τη μοίρα και τις ζωές των ανθρώπων. Ο «Μαγικός Αυλός» είναι ένα όμορφο παραμύθι, το οποίο προσεγγίζει την πραγματικότητα . Ένα έργο γεμάτο από πλούσια συναισθήματα, όμορφες εικόνες, κοστούμια, σκηνικά, φωτισμούς, σπαθογραφίες, μουσική και τραγούδια. Ένας  ύμνος στην φαντασία και στα ευχάριστα όνειρα, που  κάνει τα παιδιά να ονειρεύονται, να μάχονται, να ελπίζουν.

Είναι η ιστορία του Πρίγκιπα Ταμίνο ο οποίος προσπαθεί να ελευθερώσει την πριγκίπισσα Παμίνα , την μητέρα της  Βασίλισσα της Νύχτας  , τον Βασιλιά Σαράστρο αλλά και ολάκερη την πολιτεία από Μονόστατο  τον μάγο! Σε αυτή του την προσπάθεια πολύτιμη βοήθεια προσφέρει ο Παπαγγένο – (άνθρωπος –πουλί)  με τον Μαγικό Αυλό του.

Το έργο είναι διαδραστικό, διότι τα παιδιά έχουν πάντα  την επιθυμία να επεμβαίνουν υπέρ του καλού και του δίκαιου. Το έργο θα συναρπάσει τα παιδιά, θα τα κάνει να διασκεδάσουν, να ονειρευτούν, να συγκινηθούν, να γελάσουν, να περάσουν όμορφα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΕίμαστε Πάτσι, από τη Συντεχνία του Γέλιου στο Σύγχρονο Θέατρο12.09.2018

Η παράσταση απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 3 έως 13 ετών αλλά και σε ολόκληρη την οικογένεια. Η σκηνοθετική γραμμή έλαβε υπόψη και σεβάστηκε διακριτικά τους κανόνες της εκπαιδευτικής διαπαιδαγώγησης.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Σκηνοθεσία: Τούλα Ζαχαριουδάκη

Σκηνικά: Παύλος Καρακασίδης
Κοστούμια: Βεστιάριο της Ονειροπόλησης
Μουσική: Μιχάλης Τρανουδάκης
Φωτισμοί: Θανάσης Λεφάκης
Χορογραφία: Αντιγόνη Γλυκού

Παίζουν: Παντελής Μαρτίνος, Κωνσταντίνος Τσιάκος, Ιούλιος Καίσαρας Αθανασίου, Αλέξανδρος Μικελής , Κατερίνα Κλαυδιανού , Ειρήνη Kαζαντζόγλου, Αλεξία Ξυγάλα, Δημήτρης Πρωτογεράκης

Διάρκεια: 100 λεπτά (διάλειμμα 10 λεπτών)
Τιμές Εισιτηρίων: Γενική είσοδος: 13€
Διάρκεια Παραστάσεων: Από 4 Φεβρουαρίου 2024
Πληροφορίες: Προπώληση: more.com | Παραστάσεις καθημερινά για σχολεία και συλλόγους –με ειδικές τιμές: Τηλ. Επικοινωνίας: 6981017808, 210-6046926.
Παραστάσεις: Κάθε Κυριακή 11.00 το πρωί και 3 το μεσημέρι
Διασκευή: Τούλα Ζαχαριουδάκη
Link Εισιτηρίων: https://www.more.com/theater/children/o-magikos-aylos/
Πληροφορίες Χώρου: Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη, Αγ. Μελετίου 61, Αθήνα. Τηλέφωνο: 21 0864 0414.
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
Σχετικά Θέματα
ΘΕΑΤΡΟ
Tο Καταφύγιο: Το βραβευμένο έργο της Τζένιφερ Χέιλι στο Θέατρο Art 63
ΘΕΑΤΡΟ
Όνομα μητρός Λίλιθ, της Μαριάντζελας Κατσιαβριά στο Θέατρο Μικρός Κεραμεικός
Θεατρικά Νέα
Εγώ θα σας τα πω: Μια νέα, αιχμηρή επιθεώρηση σε καλοκαιρινή περιοδεία - Προσφορά εισιτηρίων για τον Μάρτιο
ΘΕΑΤΡΟ
Το Πόδι της Χήνας, από την Novus Theatre Ensemble στο Από Μηχανής Θέατρο
Θεατρικά Νέα
Ο Δημήτρης Καραντζάς επιστρέφει τον Οκτώβριο στο Προσκήνιο με τον «Ρομπέρτο Τσούκκο»
ΘΕΑΤΡΟ
Blunted – Δήμητρες και Περσεφόνες, της Σοφιάννας Θεοφάνους στο θέατρο Κάμιρος
ΘΕΑΤΡΟ
Η Ανατομία της Απόλαυσης: Ένας κωμικός μονόλογος για τη σεξουαλικότητα
ΘΕΑΤΡΟ
Η Χρονιά Χωρίς Καλοκαίρι: Το νέο έργο του Γιάννη Καλαβριανού στο Θέατρο Ολύμπια
ΘΕΑΤΡΟ
Συναίνεση (Consent), της Νίνα Ρέιν στο Σύγχρονο Θέατρο
ΘΕΑΤΡΟ
Η Φαλακρή Τραγουδίστρια, του Ευγένιου Ιονέσκο στο Θέατρο Φούρνος
Θεατρικά Νέα
Cleansed: Η παράσταση του Δημήτρη Καραντζά για 2η σεζόν στο Ίδρυμα Κακογιάννης – Έναρξη προπώλησης
ΘΕΑΤΡΟ
Δολοφόνοι, εσείς είστε το νέο Άουσβιτς, του Θανάση Τριαρίδη στον Τεχνοχώρο Εργοτάξιον