MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Emmys 2024: «Succession», «The Bear» και «Beef» οι μεγάλοι νικητές της βραδιάς

Από βραβεία σε βραβεία περνάει το Χόλιγουντ για τον μήνα Ιανουάριο, με την σκυτάλη να παίρνουν τα Emmy Awards.

Instagram @televisioncad
Monopoli Team

Aπό βραβεία σε βραβεία περνάει το Χόλιγουντ για τον μήνα Ιανουάριο, με την σκυτάλη να παίρνουν τα αμερικανικά βραβεία που αναγνωρίζουν τα επιτεύγματα στον χώρο της τηλεόρασης, δηλαδή στα πολυαναμενόμενα Emmy Awards. Πολυαναμενόμενα γιατί ενώ ήταν προγραμματισμένα για το 2023, η απεργία των ηθοποιών και των σεναριογράφων του Χόλιγουντ, είχε αλλάξει τα πλάνα. Αντί για Σεπτέμβρη, πραγματοποιήθηκαν στις 15 Ιανουαρίου 2024.

Κάπως έτσι, το Λος Άντζελες γέμισε με αστέρες για την 75η τελετή των Βραβείων Emmy και οι μεγάλες νικητές ήταν τρεις. Το “Succession” του HBO (6 νίκες, συμπεριλαμβανομένης της καλύτερης δραματικής σειράς), το “The Bear” του FX (6 νίκες, συμπεριλαμβανομένης της καλύτερης κωμωδίας) και το “Beef” του Netflix (5 νίκες, συμπεριλαμβανομένης της καλύτερης μίνι σειράς).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑCritics Choice Awards: Σάρωσαν Oppenheimer και Barbie – Βραβείο Καλύτερης Ηθοποιού στην Emma Stone12.09.2018

Μερικά από τα highlights της βραδιάς ήταν ο παρουσιαστής Άντονι Άντερσον, ο οποίος ενθουσίασε με τα αστεία που έκανε σχετικά με τη μητέρα του. Στη συνέχεια, η Κουίντα Μπράνσον έγινε η πρώτη μαύρη γυναίκα μετά από 30 και πλέον χρόνια που κέρδισε το βραβείο καλύτερης ηθοποιού σε κωμωδία, ενώ ο Έλτον Τζoν κέρδισε Emmy για την συναυλιακή του ταινία με τίτλο “Elton John Live:Farewell From Dodger Stadium”, όπου ο Βρετανός καλλιτέχνης έδωσε την τελευταία του συναυλία στη Βόρεια Αμερική.

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b