MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Home Cinema: 10 ταινίες που βλέπουμε αυτή την εβδομάδα στην τηλεόραση

Ξεχωρίζουμε δέκα από τις πιο ενδιαφέρουσες ταινίες που μπορείτε να δείτε στην τηλεόραση αυτή την εβδομάδα (15-19/01).

Monopoli Team

Grand Torino στο OPEN, 15/01 στις 22:30

Δραματική ταινία αμερικανικής παραγωγής, 2008

Σκηνοθεσία – Σενάριο: Κλιντ Ίστγουντ, Ηθοποιοί: Κλιντ Ίστγουντ, Μπι Βανγκ, Κρίστοφερ Κάρλεϊ, Τζέραλντιν Χιούτζις, Μπράιαν Χέιλι

Υπόθεση: Ο Γουόλτ Κοβάλσκι δυσκολεύεται να συνηθίσει τις αλλαγές που συμβαίνουν στη γειτονιά του, αλλά και στην ίδια τη ζωή του. Η γυναίκα του έχει πεθάνει, διάφοροι μετανάστες -που τους απεχθάνεται- παίρνουν τη θέση των παλιών γειτόνων του, τα παιδιά του γίνονται όλο και πιο απόμακρα. Το μόνο που του χαρίζει μια σταθερότητα είναι η μοναχική, αλλά γεμάτη δραστηριότητες καθημερινότητά του. Όλα αυτά μέχρι μια νύχτα, που κάποιος προσπαθεί να κλέψει το αγαπημένο του Gran Torino, ένα αυτοκίνητο του `72, που το συντηρεί σχολαστικά, για να παραμένει όπως την πρώτη μέρα που το αγόρασε. Αυτή η απόπειρα θα φέρει στη ζωή του Γουόλτ τον ντροπαλό έφηβο γείτονά του, Τάο, από τη συμμορία των Χμονγκ. Με τον τρόπο που θα αντιδράσει, ο Γουόλτ θα ανατρέψει όχι μόνο τα σχέδια τους, αλλά και ολόκληρη τη ζωή της γειτονιάς, που μέχρι τότε απέφευγε…

Ξυπνήματα, από 15/01 στο Netflix

Η συλλογή της ποικιλόμορφης streaming πλατφόρμας εμπλουτίζεται με μια καθηλωτική ταινία του 1990. Ο Robin Williams, σε έναν μη κωμικό ρόλο που συγκλονίζει, ενώνει τις δυνάμεις του με τον οσκαρικό Robert De Niro, σε μια ταινία με ιατρικό χαρακτήρα. Βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του νευρολόγου Oliver Sacks. Ο Williams ύποδύεται έναν χαρακτήρα βασισμένο στον ίδιο τον Sacks, ο οποίος το 1969 ανακαλύπτει τα ευεργετικά ωφέλη του φαρμάκου l-DOPA. Ο γιατρός το συνταγογραφεί σε ασθενείς με χρόνια κατατονία, από την επιδημία εγκεφαλίτιδας που διήρκησε από το 1917 έως το 1928. Ο Robert De Niro και οι υπόλοιποι ασθενείς, ξυπνούν μετά απο χρόνια, αναγκασμένοι να ζήσουν μια καινούρια ζωή, σε μια ξένη για εκείνους εποχή.

Free Guy στον ALPHA, 16/01 στις 22:40

Ταινία δράσης αμερικανικής παραγωγής του 2021

Σκηνοθεσία:Σων Λέβυ, Παίζουν:Ράιαν Ρέυνολντς, Καμίλ Κόστεκ, Τζόντι Κόμερ, Κίμπερλι Χάουι, Ούτκαρς Άμπουντκαρ, Άαρον Γ. Ριντ, Άλεξ Τρέμπεκ, Ταίκα Βαϊτίτι

Ο Guy (Ryan Reynolds) είναι ένας ταμίας τράπεζας με απλή ζωή. Εκπέμπει θετικότητα και αισιοδοξία. Τον διακατέχει πάθος για τη ζωή μέχρι που ανακαλύπτει πως δεν είναι παρά ένας εφεδρικός παίκτης ενός ιδιαίτερα βίαιου open-world videogame, του Free City. Ο Guy αποφασίζει να γίνει ο ήρωας της δικής του ιστορίας, να γίνει ο τύπος που θα σώσει τον ίδιο του τον κόσμο, προτού να είναι πολύ αργά.

Captain Phillips στο MEGA, 16/01 στις 00:10

Σκηνοθεσία: Πωλ Γκρινγκρας, Παίζουν: Τομ Χάνκς, Μπαρκάντ Αμπντί, Μπαρκάντ Αμπνιραχμάν, Φαϊζαλ Αχμέντ, Μαχάτ Αλί, Μάικλ Τσέρνους

Βασισμένο σε πραγματικά γεγονότα, το Captain Phillips διηγείται μια πολύπτυχη ιστορία σύγχρονης πειρατείας που συγκλόνισε την Αμερική το 2009, αφού πρόκειται για το πρώτο περιστατικό κατάληψης αμερικανικού πλοίου που σημειώθηκε τα τελευταία διακόσια χρόνια. Ο Ρίτσαρντ Φίλιπς αναλαμβάνει τη διοίκηση του Maersk Alabama, ενός φορτηγού πλοίου μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων από το λιμάνι του Σαλάλαχ στο Ομάν, με διαταγή να πλεύσει μέσω του Κόλπου του Άντεν, στη Μομπάσα, γύρω από το Κέρας της Αφρικής. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής, το πλοίο καταδιώκεται από Σομαλούς πειρατές, οι οποίοι καταφέρνουν να καταλάβουν το πλοίο και παίρνουν όμηρο τον καπετάνιο Ρίτσαρντ Φίλιπς.

Σεντ Ομέρ στο COSMOTE CINEMA 2HD, 17/01 στις 22:00

Δραματική ταινία γαλλικής παραγωγής του 2022

Σκηνοθεσία: Αλίς Ντιόπ , Ηθοποιοί: Καϊτζέ Καγκαμέ,Κισλαζί Μαλαντά,Βαλερί Ντρεβίλ

Μια συγγραφέας παρακολουθεί τη δίκη μιας γυναίκας, η οποία κατηγορείται πως σκότωσε τη δεκαπέντε μηνών κόρη της. Μα όσο η υπόθεση ξεδιπλώνεται, βλέπει τα πιστεύω της να κλονίζονται. Η ταινία είναι εμπνευσμένη από αληθινή ιστορία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ«17 Κλωστές»: Κυκλοφόρησε το επίσημο trailer της νέας σειράς της COSMOTE TV12.09.2018

Εντιμότατοι Κλέφτες στην ΕΡΤ1, 17/01 στις 21:00

Αστυνομική περιπέτεια παραγωγής Ην.Βασίλειο, ΗΠΑ, Βέλγιο, Γερμανία και Γαλλία του 2018

Ο Μπράιαν Ρίντερ υπήρξε διάσημος κλέφτης στα νιάτα του, τώρα στα 77 του συγκροτεί μια συμμορία από αλλοπρόσαλλους εγκληματίες με σκοπό να διαπράξουν μια πρωτοφανή ληστεία στο θησαυροφυλάκιο του HATTON GARDEN. Οι κλέφτες, όλοι μεταξύ 60 και 70ετών, εκτός από έναν, επιστρατεύουν τις παλιομοδίτικές μεθόδους τους και σχεδιάζουν τη ληστεία για το Σαββατοκύριακο του Πάσχα. Παριστάνοντας τους εργάτες, μπαίνουν στο θησαυροφυλάκιο, εξουδετερώνουν τον συναγερμό και ξεκινούν να σκάβουν μία τρύπα στον τοίχο του. Δύο μέρες αργότερα κατορθώνουν να το σκάσουν με λεία που ξεπερνάει τα 14 εκατομμύρια λίρες Αγγλίας, σε κοσμήματα και μετρητά. Καθώς η αστυνομία φθάνει στον χώρο του εγκλήματος και η ανάκριση ξεκινάει, ρωγμές αρχίζουν να διαφαίνονται μεταξύ των μελών της ιδιόμορφης συμμορίας, καθώς αδυνατούν να μοιράσουν δίκαια μεταξύ τους την λεία.

Σκηνοθεσία: Τζέιμς Μαρς, Πρωταγωνιστούν: Μάικλ Κέιν, Τζιμ Μπροντμπεντ, Τομ Κόρτνευ, Ρέι Γουίνστον, Μάικλ Γκάμπον, Τσάρλι Κοξ

Πεινασμένες Καρδιές στο COSMOTE CINEMA 2HD, 18/01 στις 22:00

Δραματική ταινία ιταλικής παραγωγής του 2015

Σκηνοθεσία: Σαβέριο Κοστάντσο , Ηθοποιοί: Άνταμ Ντράιβερ,Άλμπα Ρορβάχερ,Ρομπέρτα Μάξουελ

Ο Τζουντ κι η Μίνα φαίνεται να έχουν τον τέλειο γάμο, μα η γέννηση του γιου τους ανατρέπει τις ισορροπίες. Σίγουρη πως το μωρό της είναι ‘ξεχωριστό’, η νέα μητέρα το προστατεύει εμμονικά και παλεύει να διατηρήσει την αγνότητά του.

Νίνα στην ΕΡΤ3, 18/01 στις 23:00

Βιογραφικό μουσικό δράμα, παραγωγής Ηνωμένου Βασιλείου 2016

Σκηνοθεσία: Σίνθια Μορτ, Πρωταγωνιστούν: Ζόε Σαλντάνα, Ντέιβιντ Οουγιέλουο, Ρόναλντ Γκούντμαν

Η ζωή και επαγγελματική πορεία μιας από τις σπουδαιότερες γυναικείες φωνές στην ιστορία, της Νίνα Σιμόν, ξεδιπλώνεται στη βιογραφική αυτή ταινία που έχει στην καρδιά της μια σπάνια και δυνατή ερωτική ιστορία. Ξεκινώντας τη δεκαετία του 1990 στη Γαλλία και πηγαίνοντας πίσω στον χρόνο και σε σημαντικές στιγμές της ζωής της Σιμόν, η ταινία καταγράφει την ιστορία μιας μουσικής ιδιοφυΐας και “Αρχιέρειας της Soul”, που τελικά βρίσκει την αγάπη και τη γαλήνη.

Μαχητές Των Δρόμων 9 (F9 The Fast Saga) στο STAR, 19/01 στις 21:00

Περιπέτεια δράσης αμερικανικής παραγωγής 2021

Σκηνοθεσία: Τζάστιν Λι, Παίζουν: Βιν Ντίζελ,Μισέλ Ροντρίγκεζ,Ταϊρίζ Γκίμπσον, Έλεν Μίρεν, Σαρλίζ Θερόν Κρις «Λούντακρις» Μπρίτζες, Τζον Σίνα, Τζορντάνα Μπρούστερ, Νάταλι Εμάνουελ, Cardi B, Oσούνα

Όσο γρήγορος και αν είσαι, δεν μπορείς να ξεφύγεις από το παρελθόν σου. Ο Ντομ Τορέτο, ζει μια ήσυχη ζωή μαζί με τη Λέτι και τον γιο τους, τον μικρό Μπράιαν, όμως γνωρίζει καλά ότι ο κίνδυνος πάντα θα καραδοκεί στον ορίζοντα. Αυτή τη φορά, η απειλή θα αναγκάσει τον Ντομ να αντιμετωπίσει τις αμαρτίες του παρελθόντος του, αν θέλει να σώσει τους αγαπημένους του ανθρώπους. Η ομάδα του συγκεντρώνεται ξανά, με σκοπό να σταματήσει μια συνωμοσία παγκοσμίων διαστάσεων, στην οποία ηγείται ο πιο ικανός δολοφόνος και ο πιο δεινός οδηγός, που έχουν αντιμετωπίσει ποτέ: ένας άντρας που τυχαίνει να είναι ο ξεχασμένος αδερφός του Ντομ, ο Τζέικομπ.

Ο Ιντιάνα Τζόουνς και ο Ναός του Χαμένου Θησαυρού στο COSMOTE CINEMA 2HD, 19/01 στις 23:35

Περιπέτεια αμερικανικής παραγωγής του 1984

Σκηνοθεσία: Στίβεν Σπίλμπεργκ , Ηθοποιοί: Χάρισον Φορντ,Κέιτ Κάπσοου,Φίλιπ Στόουν

Ο Ιντιάνα Τζόουνς αναλαμβάνει μια ακόμη αποστολή! Αυτή τη φορά, καλείται να ανακτήσει την ιερή πέτρα που έχει κλαπεί από έναν ναό και ταυτόχρονα να σώσει μια παρέα παιδιών που έχει εξαφανιστεί μυστηριωδώς. Η ταινία κέρδισε Όσκαρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠρεμιέρες: Ο σουρεαλισμός της καθημερινότητας12.09.2018

Περισσότερα από TOP 10
VIMA_WEB3b