MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
03
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Πρεμιέρες: Ο σουρεαλισμός της καθημερινότητας

Κι ενώ βρισκόμαστε ακόμη στον αστερισμό των βραβεύσεων του «Poor things» και του Γιώργου Λάνθιμου στις Χρυσές Σφαίρες, έξι νέα φιλμ βγαίνουν από σήμερα στις αίθουσες με τα περισσότερα φλας να στρέφονται στο «Ονειρικό σενάριο».

author-image Κωνσταντίνος Καϊμάκης

Ονειρικό σενάριο

Το αγγλόφωνο ντεμπούτο του Κρίστοφερ Μπόργκλι («Σιχάθηκα τον Εαυτό μου») είναι το «Ονειρικό σενάριο» με τον Νίκολας Κέιτζ στο ρόλο ενός συνηθισμένου καθηγητή βιολογίας, τον οποίο αρχίζουν ανεξήγητα να βλέπουν όλοι στα όνειρα τους.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Το δέντρο με τις χρυσές πεταλούδες

Το βιετναμέζικο χαμηλότονο δράμα «Δέντρο με τις χρυσές πεταλούδες» είναι το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Φαμ Τιεν που βραβεύτηκε με τη Χρυσή Κάμερα στο φεστιβάλ Κανών του 2023.
Αίθουσες προβολής

Ο φίλος μου το Ρομπότ

Ο «Φίλος μου το Ρομπότ» του Πάμπλο Μπέργκερ είναι ένα τρυφερό animation φτιαγμένο από τα πιο απλά υλικά animation και τιμήθηκε με το βραβείο καλύτερου animation στα Ευρωπαϊκά Βραβεία Κινηματογράφου 2023.
Αίθουσες προβολής

Τρεις Σωματοφύλακες: Μιλαίδη

Οι «Τρεις Σωματοφύλακες: Μιλαίδη» με τους Εύα Γκριν, Βενσάν Κασέλ και Ρομέν Ντουρίς είναι το δεύτερο μέρος της γαλλική υπερπαραγωγή που βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Δουμά.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Ο Μελισσοκόμος

Στον «Μελισσοκόμο» του Ντέιβιντ Άγερ ο Τζέισον Στέιθαμ ακολουθεί την αγαπημένη του ρουτίνα. Κοινώς, μοιράζει πόνο και αίμα στους εχθρούς του.
Αίθουσες προβολής

Θαύμα- Λευκό πουλί

Τέλος το «Θαύμα- Λευκό πουλί» είναι η συνέχεια της ταινίας «Θαύμα» του Μαρκ Φόρστερ, βασισμένη στο ομώνυμο best-seller της Ρ. Τζ. Παλάτσιο.
Αίθουσες προβολής

Περισσότερα από Οι ταινίες της εβδομάδας
VIMA_WEB3b