MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Back to Black: Μία πρώτη γεύση από τη βιογραφική ταινία της Amy Winehouse – Δείτε το teaser

Η Marisa Abela μεταμορφώνεται σε εμβληματική τραγουδίστρια στο teaser trailer της ταινίας της Sam Taylor-Johnson.

Η Marisa Abela ως Amy Winehouse
Η Marisa Abela ως Amy Winehouse
Monopoli Team

Μόλις κυκλοφόρησαν τα πρώτα πλάνα του “Back to Black”, της νέας βιογραφικής ταινίας για την Amy Winehouse, που έφυγε από τη ζωή πριν από δώδεκα χρόνια.

Με πρωταγωνίστρια την ηθοποιό του “Industry” Μαρίζα Αμπέλα στο ρόλο της Γουάινχαουζ και σκηνοθέτη την Σαμ Τέιλορ-Τζόνσον (“Nowhere Boy”, “Fifty Shades of Grey”), το “Back to Black” είναι μία σπάνια ματιά στην άνοδο της Amy Winehouse στη φήμη και στην κυκλοφορία του πρωτοποριακού άλμπουμ της, ‘Back to Black'”.

“Μέσα από την οπτική γωνία της Amy, η ταινία είναι μια αδιαπραγμάτευτη ματιά στη γυναίκα πίσω από το φαινόμενο και τη σχέση που ενέπνευσε ένα από τα πιο θρυλικά άλμπουμ όλων των εποχών” διαβάζουμε για την πλοκή της ταινίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΣαν σήμερα γεννιέται η Amy Winehouse: Όσα δεν ξέρατε για την ζωή της12.09.2018

“Δεν γράφω μουσική για να γίνω διάσημη”, λέει η Abela ως Winehouse στο τρέιλερ την ώρα που ακούγεται το ομώνυμο τραγούδι. “Γράφω τραγούδια επειδή δεν ξέρω τι θα έκανα αν δεν το έκανα”.

Ο Jack O’Connell πρωταγωνιστεί στο πλευρό της Abela ως σύζυγος της Winehouse, Blake Fielder-Civil. Ο Eddie Marsan πρωταγωνιστεί ως ο πατέρας της Winehouse, Mitch Winehouse, ενώ η Juliet Cowan ως η μητέρα της Winehouse, Janis Winehouse-Collins. Η Lesley Manville υποδύεται τη γιαγιά της Winehouse, Cynthia Winehouse.

Το “Back to Black” σηματοδοτεί την πρώτη βιογραφική ταινία για την Amy Winehouse, της οποίας τα πιο δημοφιλή τραγούδια περιλαμβάνουν τίτλους όπως “Valerie”, “Back to Black” και “Rehab”. Μετά τον θάνατο της τραγουδίστριας το 2011 σε ηλικία 27 ετών από δηλητηρίαση από αλκοόλ, έχουν κυκλοφορήσει πολλά ντοκιμαντέρ για τη ζωή και την κληρονομιά της, μεταξύ των οποίων το βραβευμένο με Όσκαρ καλύτερου ντοκιμαντέρ το 2015, “Amy”, καθώς και η τηλεοπτική ταινία του BBC του 2021 “Reclaiming Amy”. Η βιογραφική ταινία ανακοινώθηκε για πρώτη φορά όταν βρισκόταν σε εξέλιξη το 2018.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠρεμιέρες: Ο σουρεαλισμός της καθημερινότητας12.09.2018

Το “Back to Black” έχει λάβει υποστήριξη από το Amy Winehouse Estate, τη Universal Music Group και τη Sony Music Publishing. Η ταινία αναμένεται να βγει στους κινηματογράφους στις 10 Μαΐου από την Focus Features.

Δείτε το τρέιλερ παρακάτω:

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b