MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Νέα ταινία ετοιμάζει ο Γιάννης Οικονομίδης με Γιάννη Νιάρρο και Βασίλη Μπισμπίκη (vid)

Όσα αποκάλυψε ο Γιάννης Νιάρρος σε συνέντευξή του στο “Στούντιο 4”, με αφορμή την νέα του παράσταση “Νυξ”.

Γιάννης Νιάρρος, φωτο: Ελίνα Γιουνανλή/Monopoli.gr
Γιάννης Νιάρρος, φωτο: Ελίνα Γιουνανλή/Monopoli.gr
Monopoli Team

Ο Γιάννης Νιάρρος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ “Στούντιο 4”, με αφορμή τη νέα θεατρική παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί, με τίτλο “Νυξ – Λος Ιστορίας Περίεργας”, που θα ανέβει στο Θέατρο Σημείο.

Για την παράστασή του είπε: “Όλο αυτό ήρθε από τη μεγάλη μου ανάγκη να δουλέψω με δύο μουσικούς, με τους οποίους εγώ νιώθω μεγάλη σύνδεση, τον Γιάννη Παπαδόπουλο και τον Δημήτρη Κλώνη. Είναι και οι δύο της αυτοσχεδιαστικής μουσικής, που είναι παρεξηγημένη σκηνή στην Ελλάδα. Είπαμε ότι θέλουμε να κάνουμε κάτι μαζί, αλλά όχι απλή μουσική υπόκρουση στην παράσταση. Οπότε πήγαμε στο πρωταρχικό θέατρο, που είναι η αφήγηση. Εμείς κάνουμε αφήγηση μετά μουσικής, που όμως η μουσική μπορεί να λειτουργήσει πολύ έντονα σα μέρος της παράστασης. Επειδή έχουμε έντονο το αυτοσχεδιαστικό στοιχείο, παντρέψαμε αυτά τα δύο και φτιάξαμε ένα ψυχεδελικό πάρτι”.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ερωτήθηκε και για το “Σπιρτόκουτο”, που γνώρισε μεγάλη επιτυχία την προηγούμενη χρονιά, σημειώνοντας πολλαπλά sold out στη Στέγη. Στην παράσταση, που βασίστηκε σε ταινία του Γιάννη Οικονομίδη, ακούστηκαν πολλές και… ευφάνταστες βρισιές.

“Είναι σαν να βλέπεις μία πολύ πιο άγρια επικοινωνία. Δεν ξέρω γιατί είναι τόσο εθιστικό. Ο Οικονομίδης, η Κιτσοπούλου έχουν φτιάξει ένα ρεύμα δικό τους. Αρχικά, το κάνει ελκυστικό γιατί ήταν το μεγάλο σοκ που ποτέ δεν το βλέπαμε σε παραστάσεις. Όταν ήρθε εδώ πέρα για πρώτη φορά αυτό το πράγμα, έλεγαν ‘αίσχος, ντροπή’. Είμαστε στον απόηχο του ότι είναι κουλ να το κάνεις, σε σημείο που πάω σε παραστάσεις και λέω δεν χρειαζόταν να βρίσεις” ανέφερε σχετικά, σημειώνοντας ωστόσο ότι και ο ίδιος βρίζει σε παραστάσεις του. “Δεν χρειάζεται σώνει και ντε, η Τέχνη να είναι υψηλή, καλαίσθητη, ή να σε κατευθύνει σε ένα υψηλότερο σκοπό” πρόσθεσε.

Όσο για τα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια; Πέρα από το “Νυξ”, που κάνει πρεμιέρα την επόμενη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου στο θέατρο Σημείο, ο Γιάννης Νιάρρος ετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει στην νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη. “Κάνω πρόβες για την νέα ταινία του Οικονομίδη. Θα υποδύομαι τον γιο του Βασίλη Μπισμπίκη. Η ταινία είναι ό,τι καταλαβαίνετε. Εννοείται ότι το περιμένουν πολλοί. Η Ιωάννα Κολιοπούλου παίζει την έγκυο γυναίκα μου, αλλά δεν μπορώ να πω παραπάνω για το σενάριο” είπε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΓιάννης Νιάρρος: Δεν υπάρχουν πολλοί εκεί έξω που αγαπούν το θέατρο όσο εγώ12.09.2018

Σε συνέντευξή του, με το Monopoli.gr, λίγο πριν ανέβει το Σπιρτόκουτο στη Στέγη, η Στέλλα Χαραμή είχε ρωτήσει τον ηθοποιό αν θα δεχόταν να παίξει σε ταινία του Οικονομίδη. “Φυσικά και έλεγα, ναι” είχε απαντήσει, παραδέχτηκε ωστόσο ότι βαριέται λίγο το σινεμά. “Κάποιος μου έχει πει πως «εκείνο που σε κάνει καλύτερο σε αυτό που κάνεις είναι να βρεις έναν τρόπο ώστε να σου αρέσει παραπάνω». Κι εμένα μου αρέσει η τελετουργία των πραγμάτων. Ίσως γι’ αυτό δεν αγαπώ τόσο το σινεμά” είχε πει.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b