MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Υπόθεση Επστάιν: Πρώην πρόεδροι των ΗΠΑ, αστέρια του Χόλιγουντ και αποκαλύψεις

Οι τελευταίες εξελίξεις για τα έγγραφα σχετικά με την υπόθεση Επστάιν.

Monopoli Team

O ασκός του Αιόλου φαίνεται ότι έχει ανοίξει για αρκετές διάσημες προσωπικότητες του πλανήτη με την δημοσιοποίηση δικαστικών εγγράφων, που περιέχουν πληροφορίες για τις επαφές του καταδικασμένου παιδόφιλου Τζέφρι Επστάιν, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το 2019. Συνολικά, περισσότεροι από 150 συνεργάτες του Επστάιν αναμένεται να αποκαλυφθούν σύμφωνα με τον Indepedent, καθώς το περιεχόμενο των εγγράφων θα κυκλοφορήσει τις επόμενες ημέρες.

Να σημειωθεί ότι τα πρόσφατα δημοσιευμένα έγγραφα κατονομάζουν σε πολλές περιπτώσεις δύο πρώην προέδρους των ΗΠΑ, τον Ντόναλντ Τραμπ και τον Μπιλ Κλίντον, όμως δεν κατηγορούν κανέναν για οποιοδήποτε αδίκημα. Ο πρίγκιπας Άντριου κατονομάστηκε επίσης πολλές φορές. Πάντως, το AP αναφέρει ότι είναι πιθανό τα έγγραφα να απογοητεύσουν τους λάτρεις των θεωριών συνωμοσίας στο διαδίκτυο.

Υπόθεση Επστάιν: Τα πρώτα 40 έγγραφα

Τα πρώτα 40 έγγραφα, από τα περίπου 250 που αναμένεται τελικά να αποσφραγιστούν, αναφέρουν σε μεγάλο βαθμό πρόσωπα των οποίων τα ονόματα ήταν ήδη γνωστά, συμπεριλαμβανομένων υψηλού προφίλ φίλων του Επστάιν και θυμάτων που μίλησαν δημόσια. Η καταδικασμένη συνεργός του Τζέφρι Έπσταϊν, Γκισλέιν Μάξγουελ, απάντησε σχετικά με τη δημοσιοποίηση των εγγράφων, μέσω των δικηγόρων της.

«Επικεντρώνεται στο επικείμενο εφετείο που ζητά την απόρριψη ολόκληρης της υπόθεσης. Είναι σίγουρη ότι θα δικαιωθεί στο δεύτερο περιφερειακό εφετείο. Υποστήριξε σταθερά και σθεναρά την αθωότητά της», τονίζουν οι συνήγοροί της

Διαβάστε περισσότερα στο reader.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑFamagusta: Πότε κάνει πρεμιέρα στο MEGA – Τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο12.09.2018

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

 

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b