MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Home Cinema: 5 ταινίες που θα δούμε αυτό το Σαββατοκύριακο στην τηλεόραση

Ετοιμαζόμαστε να αλλάξουμε χρονιά με μία από τις αγαπημένες μας ταινίες που θα προβάλλονται στην τηλεόραση το Σαββατοκύριακο 30-31/12.

Monopoli Team

Μαντζουράνα στην ΕΡΤ3, 30/12 στις 22:30

Ψυχολογικό θρίλερ ελληνικής παραγωγής του 2013

Σκηνοθεσία: Όλγα Μαλέα,Παίζουν: Μαρία Ρισκάκη, Ναταλία Δραγούμη, Σήφης Πολυζωίδης, Τρύφων Καρατζάς, Τριαντάφυλλη Μπουτεράκου, Χριστίνα Μητροπούλου

«Μπορείς και καλύτερα» λέει συνέχεια η Μαίρη στην κόρη της προσπαθώντας να τη βοηθήσει να αξιοποιήσει τα ταλέντα της. Η εντεκάχρονη Άννα, ένα πραγματικά χαρισματικό παιδί, είναι πρώτη σε όλα. Φέτος το καλοκαίρι συμμετέχει σε τηλεοπτικό διαγωνισμό μαγειρικής, τον οποίο όλοι περιμένουν ότι θα κερδίσει. Εντελώς ξαφνικά, η Άννα αλλάζει. Η περίεργη συμπεριφορά της και κάποια ατυχήματα οδηγούν στον αποκλεισμό της από την εκπομπή. Τι συμβαίνει; Για ποιο λόγο το κορίτσι συμπεριφέρεται μ’ αυτόν τον τρόπο;

Παγκόσμιος Πόλεμος Ζ στο COSMOTE CINEMA 1HD, 30/12 στις 23:00

Περιπέτεια αμερικανικής παραγωγής του 2013

Σκηνοθεσία: Μαρκ Φόρστερ , Ηθοποιοί: Μπραντ Πιτ,Μιρέιγ Ίνος,Τζέιμς Μπατζ Ντέιλ

Σε μια ανελέητη κούρσα ενάντια στο χρόνο, ένας πρώην υπάλληλος των Ηνωμένων Εθνών ταξιδεύει σε ολόκληρο τον κόσμο, με σκοπό να σταματήσει μια θανατηφόρα επιδημία που απειλεί να αποδεκατίσει την ανθρωπότητα!

2012 στο MEGA, 30/12 στις 23:20

Περιπέτεια αμερικανικής παραγωγής του 2009

Σκηνοθεσία:, Ρόλαντ ‘Εμεριχ, Παίζουν: Τζον Κιούζακ, Αμάντα Πιτ, ‘Ολιβερ Πλατ, Γούντι Χάρελσον, Ντάνι Γκλόβερ, Θάντι Νιούτον

Το 2012 είναι μια περιπέτεια για έναν παγκόσμιο κατακλυσμό που φέρνει το τέλος του κόσμου και αφηγείται την ηρωική μάχη για επιβίωση. Το 2009 μια ομάδα καταξιωμένων επιστημόνων επιβεβαιώνει στους ηγέτες της γης ότι σύντομα θα έρθει το τέλος του κόσμου που ξέραμε… Μέχρι το 2012, οι ηγέτες παγκοσμίως θέτουν σε εφαρμογή ένα σχέδιο διάσωσης για όσον το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους, δυστυχώς όμως είναι αδύνατον να σωθούν όλοι. ”Οταν ο Τζάκσον Κέρτις πηγαίνει με τα δυο του παιδιά εκδρομή στο Γέλοουστόουν, ανακαλύπτει τυχαία τις τεράστιες εγκαταστάσεις στο κέντρο μιας αποξηραμένης λίμνης και αποκαλύπτει το μυστικό της επικείμενης καταστροφής που η κυβέρνηση κρύβει από τους πολίτες. Ο Τζάκσον πρέπει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του σε μια αντίστροφη μέτρηση με τον χρόνο. Προσπαθώντας να σώσει την οικογένειά του και τον εαυτό του, έρχεται αντιμέτωπος με σεισμούς, εκρήξεις ηφαιστείων, τσουνάμι και κάθε είδους φυσικές καταστροφές που η γη επιφυλάσσει για την ανθρωπότητα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ COSMOTE TV υποδέχεται το 2024 με τη νέα της σειρά «17 Κλωστές» και 14 ακόμα πρεμιέρες12.09.2018

Μόνος Στο Σπίτι 3 στο STAR, 31/12 στις 21:00

Ένα μικροτσίπ, το οποίο περιέχει πληροφορίες υψίστης ασφαλείας για την άμυνα του αμερικανικού στρατού, έχει κλαπεί. Όπως είναι φυσικό, οι κυβερνήσεις πάρα πολλών χωρών προσφέρουν μέχρι και 10 εκατομμύρια δολάρια προκειμένου να το αποκτήσουν. Μια τετράδα απατεώνων, με διεθνή δράση και αρχηγό τον Πετρ Μποπρ, ακολουθεί τα ίχνη του μικροτσίπ, το οποίο κρυμμένο σ` ένα παιδικό αυτοκινητάκι θα διανύσει την απόσταση που χωρίζει το Χονγκ-Κονγκ απ` το Νορθ Ντέβον Παρκ, ένα ειδυλλιακό προάστιο στο Σικάγο. Βέβαια, το πιο δύσκολο της όλης υπόθεσης δεν είναι οι χιλιομετρικές αποστάσεις, αλλά εκείνος ο χαριτωμένος, πανέξυπνος κι εξαιρετικά εφευρετικός πιτσιρίκος, ο οποίος γνωρίζοντας την ύπαρξη του μικροτσίπ είναι αποφασισμένος να το προφυλάξει πάση θυσία. Γιατί ο μικρός Άλεξ έχει καταστρώσει σχέδιο, έχει το κουράγιο να το πραγματοποιήσει, έχει ανεμοβλογιά κι έχει μείνει… μόνος στο σπίτι.

Καζίνο στο COSMOTE CINEMA 1HD,  31/12 στις 22:50

Αστυνομική ταινία αμερικανικής παραγωγής του 1995

Σκηνοθεσία: Μάρτιν Σκορτσέζε , Ηθοποιοί: Ρόμπερτ Ντε Νίρο,Σάρον Στόουν,Τζο Πέσι

Δύο μέλη της Μαφίας μετακομίζουν στο πολλά υποσχόμενο Λας Βέγκας. Στον επικίνδυνο υπόκοσμο της πόλης, θα βρεθούν μπλεγμένοι σε μπελάδες και τελικά θα τα θαλασσώσουν… ο καθένας με τον τρόπο του. Η ταινία ήταν υποψήφια για Όσκαρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΧριστούγεννα στην COSMOTE TV: 5 ταινίες και 5 σειρές για το απόλυτο binge-watching12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b