MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

Έρευνα: Αυτή είναι η top ευρωπαϊκή πόλη για οικονομικές χειμερινές αποδράσεις

Το DiscoverCars.com έκανε έρευνα για 10 από τους πιο φημισμένους χειμερινούς προορισμούς στην Ευρώπη και βρήκε τον πιο οικονομικό.

Photo by Jacek Dylag on Unsplash
Monopoli Team

Η ιστοσελίδα ενοικίασης αυτοκινήτων DiscoverCars.com έκανε έρευνα για να βρει τις κορυφαίες πόλεις στην Ευρώπη για οικονομικές αποδράσεις τον χειμώνα.

Η έρευνα εστίασε σε 10 από τους πιο φημισμένους χειμερινούς προορισμούς (η Αθήνα δεν συμπεριλήφθηκε στην έρευνα) και εξέτασε διάφορους παράγοντες όπως το μέσο κόστος μιας εβδομαδιαίας διαμονής σε ξενοδοχείο, το μέσο κόστος ενοικίασης αυτοκινήτου, το κόστος του μεγαλύτερου αξιοθέατου της πόλης, τον αριθμό φθηνών εστιατορίων κ.ά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΞεχωριστά γούρια μουσείων και ιδρυμάτων τέχνης για ένα καλότυχο και ευτυχισμένο 202412.09.2018

Η Κρακοβία κορυφαίος προορισμός για budget αποδράσεις

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα αυτής της έρευνας, η Κρακοβία είναι ο top προορισμός για ένα φθηνό ταξίδι στην Ευρώπη αυτό τον χειμώνα. Η έρευνα βρήκε 665 «φθηνά» εστιατόρια στη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Πολωνίας και υπολόγισε ότι το μέσο κόστος διαμονής μίας εβδομάδας (σε ξενοδοχείο) είναι γύρω στα 500 ευρώ.

Επίσης, η Κρακοβία έχει το φθηνότερο κόστος ενοικίασης αυτοκινήτου από όλες τις πόλεις που εξετάστηκαν από το DiscoverCars.com.

Διαβάστε περισσότερα στο TravelGo

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΕίναι νέοι. Και ξεχώρισαν με τις ερμηνείες τους το 202312.09.2018

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b