MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Closer: Επίσημη πρεμιέρα για την παράσταση στο Θέατρο Χώρα (φωτογραφίες)

Οι πρωταγωνιστές της παράστασης Μιχάλης Λεβεντογιάννης, Βίκυ Παπαδοπούλου, Ναταλία Σουίφτ, Σπύρο Σταμούλη και οι καλεσμένοι που φωτογραφήθηκαν στην πρεμιέρα.

Φωτογραφία από την παράσταση: Πάτροκλος Σκαφίδας
Monopoli Team

Στο θέατρο Χώρα πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα της παράστασης Closer. Στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι Μιχάλης Λεβεντογιάννης, Βίκυ Παπαδοπούλου, Ναταλία Σουίφτ και Σπύρος Σταμούλης. To κείμενο ανήκει στον Πάτρικ Μάρμπερ και η μετάφραση στον Θωμά Μοσχόπουλο. Τη σκηνοθεσία και δραματουργική επιμέλεια υπογράφει ο Δημήτρης Αγιοπετριτής – Μπογδάνος.

Ο σκηνοθέτης Δημήτρης Αγιοπετρίτης-Μπογδάνος λέει για την παράσταση: «Η αναζήτηση της ευτυχίας είναι εναγώνια, η υπέρβαση της μοναξιάς καθίσταται αδύνατη και η ανθρώπινη προσέγγιση, ζωώδης. Απομένει μόνο η ευθραυστότητα της επαφής. Ήρωες νησίδες που ταξιδεύουν ανερμάτιστοι και εν πολλοίς ορφανοί. Ανικανοποίητοι και λαίμαργοι. Το Closer του Patrick Marber παραμένει ένα διαχρονικά επίκαιρο close-up στην ανθρώπινη αγωνία για σύνδεση. Στην θεατρική του εκδοχή οι ηλεκτρισμένοι, καταιγιστικοί διάλογοι, η έντονη χημεία, και οι περισσότερες από μία κορυφώσεις, αφήνουν να αιωρείται η υπόνοια ότι οι πρωταγωνιστές ενεργούν με κίνητρο τον συναισθηματικό πόνο και την αυτοκαταστροφή, παρά τη γνήσια σύνδεση. Αν “closer” σημαίνει πλησίασμα, τελικά ερχόμαστε πιο κοντά στις απαντήσεις ή στην απομάκρυνση;»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΧριστούγεννα στο Θέατρο #2: Έργα κλασικών και σύγχρονων ξένων δημιουργών – Κερδίστε προσκλήσεις12.09.2018

Πλήθος κόσμου έδωσε το «παρών» στη βραδιά. Όπως οι: Βασιλική Διαλυνά, Στάθης Σταμουλακάτος, Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.

Διαβάστε περισσότερα στο okmag.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑCloser, του Πάτρικ Μάρμπερ στο Θέατρο Χώρα12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b