MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΣΥΝΑΥΛΙΑ

Disney 100 – The Concert: 5+1 λόγοι για να μην το χάσεις

H νέα φαντασμαγορική συναυλία της Disney, για τον εορτασμό των 100 της χρόνων, έρχεται, αυτά τα Χριστούγεννα, στο Christmas Theater, με τραγούδια που όλοι αγαπήσαμε, τα μεγαλύτερα αστέρια του West End, και αποσπάσματα από τις εμβληματικότερες ταινίες της σε γιγαντοοθόνη.

Monopoli Team

1. Ένας αιώνας Disney μαγείας!

Μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια ολοκαίνουργια συναυλία που δημιουργήθηκε ειδικά για τον εορτασμό των 100 χρόνων της Disney και περιοδεύει σε όλο τον κόσμο!

2. Η αφρόκρεμα του West End έρχεται στο Christmas Theater!

Πρωταγωνιστούν τα μεγαλύτερα αστέρια του West End: Ben Forster (The Phantom of the Opera), Rachel John (Hamilton), Lauren Samuels (Cinderella), Adrian Hansel (Guys and Dolls), Rob Houchen (Les Miserables)

3. Η Νάντια Μπουλέ σε διπλό ρόλο!

Η Νάντια Μπουλέ επανέρχεται δυναμικά στην καλλιτεχνική της δράση, αυτή τη φορά σε διπλό ρόλο, στην παρουσίαση και το τραγούδι.

4. Supercalifragilisticexpialidocious…!

Οι συντελεστές έχουν φτιάξει ένα παραμυθένιο θέαμα. Θα ακούσουμε τραγούδια από ταινίες με τις οποίες μεγαλώσαμε. Τις ταινίες που μας έμαθαν να ονειρευόμαστε και έμειναν για πάντα στις καρδιές μας… Από Alladin, Lion King και Little Mermaid έως Frozen, Beauty and the Beast, Mary Poppins, Encanto, και πολλές ακόμη, καθώς και άλλα αγαπημένα τραγούδια από τον κόσμο της Pixar, του Star Wars και της Marvel.

5. Ένα ταξίδι πίσω στο χρόνο με τη συνοδεία 56μελούς ορχήστρας!

Θα δούμε αποσπάσματα από τις πιο εμβληματικές και αγαπημένες ταινίες της Disney σε γιγαντοοθόνη, ενώ ταυτόχρονα τα κλασικά μουσικά θέματα θα ζωντανεύουν στη σκηνή από μια ορχήστρα 56 μουσικών συνθέτοντας μια μοναδική οπτικοακουστική εμπειρία.

6. Yπάρχει πιο feel good συνδυασμός από Disney + Χριστούγεννα;
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ Disney γιορτάζει 100 χρόνια με μία συναυλία στο Christmas Theater12.09.2018

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Ημερομηνία: Κυριακή 24 Δεκεμβρίου 2023
Ώρα έναρξης 16:00, 19:30
Συμμετέχουν: Σκηνοθεσία: Δημήτρης Μαλισσόβας, Διεύθυνση Ορχήστρας: Δημοσθένης Φωτιάδης, Τραγουδούν: Ben Forster – Louise Dearman – Rachel John – Rob Houchen – Andrian Hansel και η Νάντια Μπουλέ. Τραγουδούν: Ben Forster – Louise Dearman – Rachel John – Rob Houchen – Andrian Hansel και η Νάντια Μπουλέ.
Σημεία Προπώλησης: more.com
Τιμή εισιτηρίου: Κόστος Ολόκληρου Εισιτηρίου: VIP 60€ | Α Ζώνη 50€ | Β Ζώνη 40€ | Γ Ζώνη 30€ Δ Ζώνη 25€| Ε Ζώνη 20€, Παιδικό Εισιτήριο VIP 39€ Ι Α Ζώνη 29€ Ι Β Ζώνη 23€ Γ Ζώνη 19€ Ι Δ Ζώνη 16€ Ι Ε Ζώνη 15€
Πληροφορίες Χώρου: Christmas Theater, Λεωφόρος Βεΐκου 139. Τηλ: 211 7701700. Ε: [email protected] | https://ct.gr/
Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b