MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Beauty Color: Oι επαγγελματικές βαφές της Lorvenn σε νέες συσκευασίες

Η Lorvenn Hair Professionals παρουσιάζει τις νέες και εντυπωσιακές συσκευασίες της επαγγελματικής σειράς μόνιμων βαφών με αμμωνία.

Monopoli Team

Η Lorvenn Hair Professionals παρουσιάζει τις νέες και εντυπωσιακές συσκευασίες της επαγγελματικής σειράς μόνιμων βαφών με αμμωνία Beauty Color με χαρακτηριστικό σύμβολο μία τούφα στο χρώμα της κάθε κατηγορίας: πορτοκαλί για την κατηγορία των Vital Tones (πρώην κατηγορία Classic), κίτρινο για τη Super Blonds, κόκκινο για τη Supreme Reds και μωβ για την κατηγορία Pastel.

Το νέο look αντικατοπτρίζει τον επαγγελματικό χαρακτήρα της Lorvenn Hair Professionals και των Beauty Color οι οποίες διατηρούν την ίδια προηγμένη σύνθεση και τις ίδιες ενυδατικές και προστατευτικές ιδιότητες για μαλλιά υγιή, απαλά και με λαμπερό φυσικό χρώμα!

H σειρά είναι εμπλουτισμένη με υδρολυμένη κερατίνη για ενισχυμένη φροντίδα, οργανικό λάδι ελιάς για μεταξένια απαλότητα και Βιταμίνη C για λάμψη μεγάλης διάρκειας, συστατικά φιλικά στην επιδερμίδα που δεν προκαλούν ερεθισμούς.

Oι εξαιρετικής χρωματικής απόδοσης αποχρώσεις καλύπτουν 100% τα λευκά μαλλιά με ομοιόμορφο και πλούσιο χρώμα μεγάλης διάρκειας ενώ προστατεύουν και ενισχύουν τη δύναμη των μαλλιών αυξάνοντας τον όγκο τους. Βρείτε τον επιθυμητό τόνο επιλέγοντας από περισσότερες από τις 150 αποχρώσεις των Beauty Color και δημιουργήστε αμέτρητους συνδυασμούς για να βρείτε αυτόν που σας ταιριάζει απόλυτα.

Ακολουθήστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης των νέων συσκευασιών Beauty Color και θα έχετε το αποτέλεσμα που ονειρεύεστε, είτε είστε στο κομμωτήριο είτε στο σπίτι.

Οι Beauty Color διατίθενται σε συσκευασία των 70ml, ποσότητα κατάλληλη και για μακριά μαλλιά.

Περισσότερα από Εταιρικές Δράσεις
VIMA_WEB3b