MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΔΡΑΣΗ

Το Δέντρο μας: Δράση δημιουργικής κηπουρικής για παιδιά στο Σχεδία Home

Οι κυριακάτικοι «Πρωινοί Σελιδοδείκτες» επιστρέφουν στο “σπίτι” της «Σχεδίας» με τη δράση «Το Δέντρο μας: Ένα γλυπτό για το Σχεδία home» και καλούν παιδιά ηλικίας 8-12 ετών να ανακαλύψουν τους δημιουργικούς κηπουρούς μέσα τους.

Το Δέντρο μας: Δράση δημιουργικής κηπουρικής για παιδιά στο Σχεδία Home
Monopoli Team

Ένα δέντρο, διαφορετικό από όλα τα άλλα, φυτρώνει στο «σχεδία» home. Οι «Πρωινοί Σελιδοδείκτες» επιστρέφουν την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2023, στις 11:00, με τη δράση «Το Δέντρο μας: Ένα γλυπτό για το σχεδία home». 

Ένα δέντρο οικολογικό, πανέμορφο, γεμάτο χρώματα, φτιαγμένο από παλιά υλικά, και ομαδική προσπάθεια και συνεργασία. Φορέστε ρούχα πρόχειρα, φυτέψτε και γίνετε δημιουργικοί κηπουροί παρέα με την εμψυχώτρια Μυρτώ Μπελοπούλου. Μέσα από παιχνίδι, θα πειραματιστείτε και θα περιπλανηθείτε σε νέα αισθητηριακά μονοπάτια, θα αναπτύξετε συνθετικές δυνατότητες και θα απελευθερώσετε τη φαντασία.

Και φυσικά, μόλις τελειώσετε με την «κοπιαστική», δημιουργική εργασία, σάς περιμένει ένα λαχταριστό δεκατιανό με σοκολατένιες αυγοφέτες από βιολογικά αυγά και χυμό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΣχεδία home: Μικρά μαθήματα ζωής σε μια αλλιώτικη επίσκεψη στην “στέγη” του περιοδικού δρόμου12.09.2018

Το σπίτι του περιοδικού δρόμου «Σχεδία», στην καρδιά της Αθήνας, το «σχεδία home» υποδέχεται τους μικρούς του φίλους, ηλικίας 8-12 ετών (Κολοκοτρώνη 56 & Νικίου 2 Αθήνα).

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Πρωινοί Σελιδοδείκτες: «Το δέντρο μας»: Ένα γλυπτό για το «σχεδία home»

Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2023, 11:00

Διάρκεια δράσης: 1 ώρα | Κόστος συμμετοχής (δράση και το δεκατιανό): 12€/παιδί

Περιορισμένος αριθμός θέσεων. Απαραίτητη η κράτηση.

«σχεδία home», Κολοκοτρώνη 56 & Νικίου 2, Αθήνα

 

Περισσότερα από Δραστηριότητες
VIMA_WEB3b