MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Μαριάννα Τουμασάτου: «Συνεχίζω να πηγαίνω σε πορείες. Για όσα πιστεύω θα πολεμάω μέχρι τέλους» (vid)

Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» για τη διαχείριση των συγκρούσεων στη δουλειά, τις πορείες διαμαρτυρίας στις οποίες συμμετέχει ακόμη και σήμερα, αλλά και για τους νόμους στην Ελλάδα που αφήνουν ατιμώρητους κακοποιητές.

Monopoli Team

Για τις φορές που έχει έρθει σε σύγκρουση στον επαγγελματικό χώρο μίλησε, μεταξύ άλλων, η Μαριάννα Τουμασάτου. «Ελάχιστες φορές έχει συμβεί αυτό, να έρθω σε σύγκρουση και να είμαι και ανυποχώρητη. Από ‘κει και πέρα ο τρόπος που θα το διαχειριστείς και θα το αντιμετωπίσεις είναι σε συνάρτηση και με τον άλλο».

Στη συνέχεια μίλησε για την εποχή που πήγαινε σχολείο, όταν ήταν μέλος του 15μελούς, οργανωμένη και κομματοποιημένη και αγωνιζόταν για τα δικαιώματα των μαθητών. «Με πολλή συνειδητότητα διεκδικούσα αυτά που πίστευα ότι έπρεπε να γίνουν». Στο ενδεχόμενο να κάνει αντίστοιχα πράγματα και η κόρη της η ηθοποιός είναι θετική. «Με μεγάλη μου χαρά και κοπάνες να κάνει και σε πορείες να πάει. Κι όταν έχει μια άποψη για κάτι, με ευγένεια πάντα να διεκδικεί το δίκιο της. Χωρίς να προσβάλλει και χωρίς να υποχωρεί αν για κάτι θεωρεί ότι έχει αδικηθεί». 

Η ίδια συνεχίζει να πηγαίνει σε πορείες και σήμερα. «Όταν θεωρώ πως πρέπει να είμαι εκεί, το κάνω. Αν δεν ζητήσεις, δεν θα σου χαρίσει κανείς τίποτα. Αν τους αφήσεις, θα σου πιουν το αίμα. Γι’ αυτά που πιστεύω θα πολεμάω μέχρι τέλους». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΓιώργος Καπουτζίδης: «Όταν σε νοιάζει να μη στεναχωρηθεί ο άλλος, το αστείο αυτοδιορθώνεται» (vid)12.09.2018

«Έχουμε εξοικειωθεί σήμερα με τη βία. Οι νόμοι είναι για τα σμπάρα. Δεν κατηγορείται κανείς. Γενικώς στην Ελλάδα έχουμε ατιμώρητους κακοποιητές προς όλες τις κατευθύνσεις. Είμαστε ‘μπατε σκύλοι αλέστε’», ανέφερε ενώ δηλώνει απόλυτα υπέρ για τον γάμο των ομοφυλοφίλων. «Μου ακούγεται μια χαρά. Είναι ανοησίες όσα λέγονται ότι τα παιδιά τους θα γίνουν ομοφυλόφιλοι».

Η Μαριάννα Τουμασάτου, αυτή την περίοδο, πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Το μπουφάν του της Χάρλεϋ ή πάλι καλά» του Βασίλη Κατσικονούρη, που παρουσιάζεται στο Θέατρο Coronet. Σε αυτή, υποδύεται μία μητέρα που στέκεται μπροστά στο κουβούκλιο του φρουρού στον Άγνωστο Στρατιώτη, στην Πλατεία του Συντάγματος και μιλά στον γιο της.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b