MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ

7 cool γειτονιές της Ευρώπης, για να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα

Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούν να κάνουν μια συνοικία απίστευτα cool.

Monopoli Team

Θέλεις να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα, να βρεις κάτι πιο «ψαγμένο» και να περιπλανηθείς σε ιδιαίτερες γειτονιές της Ευρώπης; Οι επιλογές είναι αμέτρητες. Γειτονίες στο Δουβλίνο, στη Μαδρίτη, στο Μιλάνο και φυσικά στην καρδιά της Αθήνας, θα σου χαρίσουν ακριβώς όσα ψάχνεις.

Κάτι underground, κάτι μοντέρνο που συνδυάζεται μαζί με το παραδοσιακό, μια δόση από street art αλλά και ιδιαίτερες γκαλερί, είναι μόνο λίγα από όσα θα βρεις στις cool γειτονιές της Ευρώπης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ5 πόλεις της Ελλάδας για χριστουγεννιάτικες διακοπές με την οικογένεια12.09.2018

Προφανώς και δεν είναι μόνο οι παρακάτω 7, απλώς εμείς συγκεντρώσαμε τις αγαπημένες μας.

Σμιθ Φίλντ, Δουβλίνο

Αυτή η γειτονιά του Δουβλίνου είναι το σημείο όπου συναντιούνται η παράδοση και ο ακτιβισμός. Ιστορικές παμπ, όμορφες μουσικές, artisanal καφετέριες, είναι μόνο μερικά από τα πράγματα που θα βρεις εκεί. Για πολλούς είναι η πιο ωραία γειτονιά για να ζεις κανείς στο Δουβλίνο.

Καραμπαντσέλ, Μαδρίτη

Έχει μετατραπεί σε μια μοντέρνα εκδοχή του Σόχο της πόλης. Οι ντόπιοι που ζουν εκεί για χρόνια, περιπλανώνται στις παραδοσιακές αγορές τροφίμων και διασταυρώνονται με καλλιτέχνες που μετακόμισαν για να ξεφύγουν από τη φασαρία του κέντρου. Για πολλούς είναι μια ανερχόμενη γειτονιά, με ιδιαίτερες γκαλερί σύγχρονης τέχνης.

Χάβεν, Κοπεγχάγη

Το Χάβεν, το λιμάνι της Κοπεγχάγης, είναι το μέρος όπου οι ντόπιοι πηγαίνουν να διασκεδάσουν. Εκεί, το Βασιλικό Θέατρο και το στέκι του Ofelia Plads θα σου χαρίσουν υπέροχη θέα, ενώ η γέφυρα Kissing Bridge θα σε οδηγήσει στο ολοκαίνουργιο Opera Park.

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b