MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

5 πόλεις της Ελλάδας για χριστουγεννιάτικες διακοπές με την οικογένεια

Αυτές οι ελληνικές πόλεις είναι ιδανικές για οικογενειακές διακοπές τα Χριστούγεννα.

Photo by Nikos Giann on Unsplash
Photo by Nikos Giann on Unsplash
Monopoli Team

Πλατείες γεμάτες ζωντάνια, αξιοθέατα και παραδοσιακές γειτονιές που σε ταξιδεύουν στο χρόνο, καλό φαγητό και λαμπερά χριστουγεννιάτικα πάρκα. Τι άλλο να ζητήσει κανείς για μια γιορτινή απόδραση στην Ελλάδα; Όλα αυτά τα βρίσκουμε σε πέντε πόλεις που συνδυάζουν ομορφιά, παράδοση, διασκέδαση και χριστουγεννιάτικες εκπλήξεις. Πάρτε την οικογένεια και φύγατε!

Τρίκαλα

Ο ποταμός Ληθαίος, η γοητευτική παλιά πόλη, τα ιστορικά μνημεία, οι πλατείες, τα πάρκα και οι πεζόδρομοι καθιστούν την πόλη των Τρικάλων ιδανική για απολαυστικές βόλτες. Περπατήστε στην παλιά συνοικία Βαρούσι με τα παραδοσιακά σπίτια, απολαύστε μια βόλτα με τα πόδια ή με ποδήλατο (στα Τρίκαλα κυκλοφορούν αμέτρητα ποδήλατα), στις όχθες του Ληθαίου, ανεβείτε στο Φρούριο με το ύψους 33 μέτρων ρολόι για να απολαύσετε την πανοραμική θέα και βγείτε στα Μανάβικα όπου βρίσκονται μερικά από τα καλύτερα στέκια για φαγητό και διασκέδαση. Και μην ξεχνάτε: δίπλα στα Τρίκαλα βρίσκονται τα Μετέωρα, τα χωριά Ελάτη και Περτούλι, καθώς και η Λίμνη Πλαστήρα, για μικρές και μεγάλες αποδράσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΧριστούγεννα στο Μέγαρο: Μουσική, χορός, όπερα, θέατρο σκιών και εκδηλώσεις για όλη την οικογένεια12.09.2018

Αυτή την εποχή τις εντυπώσεις στην πόλη των Τρικάλων κλέβει ο παραμυθένιος «Μύλος των Ξωτικών» που στήνεται στον παλιό Μύλο Ματσόπουλου, στο ομώνυμο πάρκο της πόλης. Με διάφορες δράσεις και πολλά events, το μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο της Ελλάδας εγγυάται μια απολαυστική εμπειρία για όλη την οικογένεια. Κάθε χρόνο, ένα καινούργιο θέμα βάζει τους επισκέπτες για τα καλά σε χριστουγεννιάτικη διάθεση. Αυτή τη χρονιά το θέμα είναι «Ο Μικρός Πρίγκιπας στον Πλανήτη των Χριστουγέννων» (24 Νοεμβρίου έως 7 Ιανουαρίου).

Διαβάστε περισσότερα στο TravelGo

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑνοίγει ο παραμυθένιος Μύλος των Ξωτικών στα Τρίκαλα12.09.2018

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b