MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Spotify: Οι καλλιτέχνες με τα περισσότερα streams παγκοσμίως για το 2023

Το τραγούδι με τα περισσότερα streams παγκοσμίως για το 2023 ήταν το «Flowers», της Μάιλι Σάιρους.

Monopoli Team

Η στιγμή που οι λάτρεις της μουσικής περίμεναν όλο το χρόνο είναι επιτέλους εδώ! Το Spotify κυκλοφόρησε το ετήσιο Spotify Wrapped, δίνοντας στους ακροατές πληροφορίες για τις μουσικές τους προτιμήσεις και τάσεις το 2023.

Εκτός από τις εξατομικευμένες τάσεις, το Spotify συγκέντρωσε δεδομένα σχετικά με τους κορυφαίους καλλιτέχνες, τραγούδια, άλμπουμ και podcasts της χρονιάς. Στην κορυφή βρίσκεται η Τέιλορ Σουίφτ ως η καλλιτέχνιδα με τα περισσότερα streams παγκοσμίως, με περισσότερα από 26,1 δισεκατομμύρια streams παγκοσμίως, αλλά και με τα περισσότερα streams στις ΗΠΑ. Ακολουθεί ο Bad Bunny, ο οποίος «βασίλευε» στο Νο. 1 τα τελευταία δύο χρόνια. Τον Πορτορικανό σταρ ακολουθούν ο Weeknd, ο Drake και ο Μεξικανός σταρ Peso Pluma.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΧάρις Αλεξίου: 10 αγαπημένα τραγούδια παίρνουν νέα πνοή με ΛΕΞ, Kid Moxie και Χρήστο Μάστορα12.09.2018

Το τραγούδι με τα περισσότερα streams παγκοσμίως για το 2023 ήταν το «Flowers» της Μάιλι Σάιρους, με περισσότερα από 1,6 δισεκατομμύρια streams παγκοσμίως. Ακολουθούν η SZA με το «Kill Bill» και ο Χάρι Στάιλς με το «As It Was».

Τα άλμπουμ με τα περισσότερα streams παγκοσμίως είναι το «Un Verano Sin Ti» του Bad Bunny (για δεύτερη συνεχή χρονιά), το «Midnights» της Σουίφτ και το «SOS» της SZA.

Διαβάστε περισσότερα στο skai.gr. 

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b