MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΞΟΔΟΣ

Στην πλατεία Προφήτου Ηλία στο Παγκράτι θα βγεις από το πρωί ως το βράδυ

Πάμε να δούμε μαζί κάποια must visit spots στην Πλατεία Προφήτου Ηλία και να μείνουμε στο Παγκράτι από το πρωί μέχρι το βράδυ!

Μαριαλενα Μάλλιου | 18.11.2023

Έχουμε μιλήσει κατά καιρούς για διάφορα μαγαζιά, σε διάφορες περιοχές της πόλης, κι ακόμη δεν έχουμε αναφερθεί σε μία από τις αγαπημένες μας περιοχές της Αθήνας. Φυσικά, ο λόγος για το Παγκράτι, μία από τις πιο στιλάτες γειτονιές, με ξεχωριστή προσωπικότητα κι έναν κοσμοπολίτικο αέρα, που διαρκώς ανανεώνεται και μάς καλεί να την ανακαλύψουμε!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΣε αυτά τα μαγαζιά της Αθήνας θα μπεις στο φθινοπωρινό mood (που χρειαζόσουν)12.09.2018

Σήμερα, πιο συγκεκριμένα, θα κάνουμε τη «βόλτα» μας στην Πλατεία Προφήτου Ηλία. Πάμε, λοιπόν, να δούμε μαζί κάποια must visit spots και να μείνουμε στο Παγκράτι από το πρωί μέχρι το βράδυ!

Link Bar
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Link Bar Athens (@linkbar.athens)

Νέο -και hot θα πούμε εμείς- spot του Παγκρατίου, το Link Bar άνοιξε πριν λίγο καιρό και έχει ήδη τραβήξει πάνω του όλα τα βλέμματα. Είτε για brunch, είτε για φαγητό, είτε για ποτό, το στιλ του, η minimal και, ταυτόχρονα, ζεστή ατμόσφαιρα και ο ανανεωτικός αέρας του μαγαζιού, δίνουν μία νέα πινελιά στα μαγαζιά της περιοχής, πολύ ενδιαφέρουσα, που μάς καλεί να την ανακαλύψουμε.
Διεύθυνση: Ευφράνορος 35, Αθήνα 11635
Τηλέφωνο: 2107564469

Monsieur Cannibale

Σε πιο έξτρα διάθεση και με έναν μαξιμαλιστικό τόνο, το Monsieur Cannibale μάς υποδέχεται με Νοτιοαμερικάνικους ρυθμούς και προσφέρεται να μάς ταξιδέψει σε ένα πιο ξέγνοιαστο μέρος, που το μόνο πράγμα που μας απασχολεί είναι η μουσική και το καλό φαγητό (και, επειδή είμαστε και του φαγητού, κυρίως το δεύτερο θα πούμε εμείς). Αν και μάς έχει συστηθεί ως ένα all day μαγαζί, εμείς αγαπάμε να το επισκεπτόμαστε το βράδυ, για κοκτέιλς και βραδινό.
Διεύθυνση: Πλατεία Προφήτου Ηλία 2, Αθήνα 11635
Τηλέφωνο: 2107526130

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΔοκιμάζουμε παρέα τα καλύτερα cinnamon rolls της πόλης12.09.2018

The Rabbit Punch

Και συνεχίζουμε δυναμικά με ακόμα ένα must visit μαγαζί του Παγκρατίου. Ο λόγος για το Rabbit Punch, ένα all day μέρος, με funky διάθεση, χαλαρή ατμόσφαιρα και καλό -ακούστε με, πολύ καλό- καφέ. Είτε είστε του πρωινού, είτε είστε του βραδινού, το Rabbit Punch είναι για όλα τα γούστα και το προτείνουμε ξεκάθαρα, για όλες τις ώρες της ημέρας. Το mood, έτσι κι αλλιώς, παραμένει το ίδιο. Το μόνο που αλλάζει είναι το αν θα πίνετε καφέ ή ποτό.
Διεύθυνση: Ευφράνορος 40, Αθήνα 11635
Τηλέφωνο: 2107567840

Raw Street Burger

Έχοντας αναδειχθεί, πλέον, σε ένα από τα αγαπημένα μας burgers στην πόλη, το Raw Street Burger είναι η στάση, που πρέπει να κάνεις, όταν νιώσεις την κοιλιά σου να γουργουρίζει. Πρόκειται για ένα από τα καλύτερα buns που έχουμε δοκιμάσει, και ένα από τα πιο ζουμερά fried chicken (ναι, είμαι αυτό το άτομο που θα πάρει το burger του με κοτόπουλο και θα δεχτώ την κριτική). Αν είστε ήδη στην Πλατεία, ή σκοπεύετε να την επισκεφθείτε για ένα χαλαρό ποτό, κάντε και τη στάση σας από το μαγαζί, και θα με θυμηθείτε.
Διεύθυνση: Υμηττού 130, Αθήνα 11634
Τηλέφωνο: 2110154553

Yoshi Sushi Bar

Αν, πάλι, είστε fan της ασιατικής κουζίνας, υπάρχει επιλογή και για εσάς, και, μάλιστα, πολύ καλή. Ο λόγος για το Yoshi Sushi Bar, που έρχεται να ικανοποιήσει όλους τους λάτρεις των rolls, αλλά και των noodles. Στον κατάλογο, εκτός από τα κλασσικά και αγαπημένα rolls, θα βρείτε και τα unique yoshi rolls, μεταξύ των οποίων το Midori roll και το Taru Manguro roll και το Boston roll, τα οποία προτείνουμε. Στο μαγαζί θα βρείτε, επίσης, hot dishes, poke bowls και τηγανητό ρύζι. Τι άλλο να ζητήσει κανείς;
Διεύθυνση: Πλατεία Προφήτου Ηλία 5 & Μελισσού, Αθήνα 11635
Τηλέφωνο: 2107010104

Περισσότερες προτάσεις για φαγητό θα βρείτε στο AboutFood.gr.

Περισσότερα από Γεύση
VIMA_WEB3b