MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

ΟΗΕ: Μόνο ένα νοσοκομείο εξακολουθεί να λειτουργεί στο βόρειο τμήμα της Λωρίδας της Γάζας

Το νοσοκομείο αλ Άχλι στην πόλη της Γάζας εξακολουθεί να λειτουργεί, αλλά στο ελάχιστο των δυνατοτήτων του, επεσήμανε το Γραφείο Συντονισμού Ανθρωπιστικών Υποθέσεων του ΟΗΕ.

Monopoli Team

Στο βόρειο τμήμα της Λωρίδας της Γάζας απέμεινε πλέον μόνο ένα νοσοκομείο που εξακολουθεί να δέχεται ασθενείς λόγω των συγκρούσεων μεταξύ του Ισραήλ και της Χαμάς και της έλλειψης καυσίμων, ανακοίνωσε ο ΟΗΕ στη διάρκεια της νύκτας. Το, Αλ Σίφα, το μεγαλύτερο νοσοκομείο στο βόρειο τμήμα της Γάζας κατελήφθη από τις ισραηλινές δυνάμεις.

Το νοσοκομείο αλ Άχλι στην πόλη της Γάζας εξακολουθεί να λειτουργεί, αλλά στο ελάχιστο των δυνατοτήτων του, επεσήμανε το Γραφείο Συντονισμού Ανθρωπιστικών Υποθέσεων του ΟΗΕ (Ocha).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΓάζα: Η Adobe πουλά AI φωτογραφίες από τον πόλεμο12.09.2018

Το Ocha πρόσθεσε ότι όλα τα υπόλοιπα νοσοκομεία στο βόρειο τμήμα του παλαιστινιακού θύλακα έχουν σταματήσει να λειτουργούν λόγω της έλλειψης ηλεκτρικού ρεύματος, ιατρικών εφοδίων, οξυγόνου, νερού και τροφίμων.

Η κατάσταση επιδεινώνεται από τους βομβαρδισμούς και τις συγκρούσεις στην περιοχή, επεσήμανε η υπηρεσία του ΟΗΕ. Αυτή τη στιγμή στο νοσοκομείο αλ Άχλι υπάρχουν 500 ασθενείς.

Διαβάστε περισσότερα στο skai.gr.

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b