MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Το πιο δύσκολο 8ωρο: Πωλητής σε μίνι μάρκετ στα 100 μέτρα ύψος

To συγκεκριμένο μίνι μάρκετ δημιουργήθηκε, για να καλύψει τις ανάγκες όσων σκαρφαλώνουν στον Εθνικό Γεωλογικό Πάρκο Shiniuzhai της Κίνας.

Monopoli Team

Καμιά φορά η επιχειρηματικότητα δεν έχει όριο. Έχουμε δει άλλωστε κατά καιρούς τρομερές ιδέες ανθρώπων που όσο δύσκολες κι αν ήταν οι συνθήκες στην αρχή, εκείνοι κατάφεραν και έκαναν το όνειρό τους πραγματικότητα. Τέτοια παραδείγματα παρακολουθήσαμε και πρόσφατα στο ελληνικό Dragons’ Den.

Κάποιες επιχειρηματικές κινήσεις, βέβαια, δεν έχουν και ύψος ή για την ακρίβεια δεν φοβούνται καθόλου τα ύψη. Μια τέτοια κίνηση αποτελεί το μαγαζί ψιλικών που δημιουργήθηκε στην πλαγιά ενός βουνού στο Εθνικό Γεωλογικό Πάρκο Shiniuzhai στην επαρχία Γιουνάν της Κίνας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑHome Cinema: Οι 10 ταινίες που θα δούμε στην TV αυτή την εβδομάδα12.09.2018

Το κατάστημα, που κρέμεται σε υψόμετρο 100 μέτρων πάνω από τη γη, διευθύνεται από έναν και μόνο ατρόμητο υπάλληλο σε κάθε βάρδια, ο οποίος βρίσκεται εκεί για να καλύψει τις ανάγκες των ορειβατών της περιοχής. Το συγκεκριμένο μίνι-μάρκετ προσφέρει κάθε είδους αναψυκτικά, ποτά και σνακ, τα οποία μπορούν να απολαύσουν οι ορειβάτες, την ώρα που σκαρφαλώνουν στον τεράστιο βράχο του Πάρκου.

Διαβάστε περισσότερα στο TravelGo

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤιάγκο Ροντρίγκες: Η ακροδεξιά έχει αφομοιωθεί από το δημοκρατικό φάσμα12.09.2018

Περισσότερα από Περίεργα
VIMA_WEB3b