MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
01
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ

Αυτές είναι οι 5 από τις πιο ριψοκίνδυνες ταξιδιωτικές εμπειρίες

Επικίνδυνοι δρόμοι, θανατηφόρα βουνά και μονοπάτια που ανεβάζουν την αδρεναλίνη στα ύψη. Από τη Γαλλία μέχρι το Θιβέτ, αυτές οι ταξιδιωτικές περιπέτειες περιλαμβάνουν πολύ καρδιοχτύπι, πολύ ιδρώτα και άπειρες στιγμές που κόβουν την ανάσα.

Photo by Javier Collarte on Unsplash
Photo by Javier Collarte on Unsplash
Monopoli Team

Πολλοί άνθρωποι ταξιδεύουν για να χαλαρώσουν σε εξωτικές παραλίες, να επισκεφθούν δημοφιλή αξιοθέατα και να δουν πόλεις με εκπληκτική αρχιτεκτονική. Υπάρχουν όμως και εκείνοι που πηγαίνουν διακοπές για να νιώσουν την αδρεναλίνη τους να ανεβαίνει στα ύψη. Οι προορισμοί που ακολουθούν θα ενθουσιάσουν όσους ανήκουν στη δεύτερη κατηγορία.

Απότομοι και ψηλοί βράχοι, δρόμοι που κόβουν την ανάσα και επικίνδυνα μονοπάτια αποτελούν δημοφιλείς τουριστικές ατραξιόν για όσους αναζητούν… άλλου τύπου συγκινήσεις. Από τη Γαλλία μέχρι το Θιβέτ, αυτές είναι 5 από τις πιο ριψοκίνδυνες ταξιδιωτικές περιπέτειες που μπορεί να ζήσει κανείς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑHome Cinema: Οι 10 ταινίες που θα δούμε στην TV αυτή την εβδομάδα12.09.2018

«Δρόμος του Θανάτου», Βολιβία

Ο στενός και χωμάτινος δρόμος Yungas συνδέει την πρωτεύουσα της Βολιβίας La Paz με το χωριό Coroico και έχει μήκος σχεδόν 70 χλμ. Χτίστηκε από κρατούμενους της Παραγουάης το 1930. Αν αναλογιστεί κανείς το ύψος στο οποίο βρίσκεται, την έλλειψη προστατευτικών κιγκλιδωμάτων και την περιορισμένη ορατότητα λόγω βροχής και ομίχλης, είναι εύκολο να καταλάβει γιατί αποκαλείται «δρόμος του θανάτου». Μάλιστα, το 1995 ανακοινώθηκε επίσημα ως ο πιο επικίνδυνος δρόμος του κόσμου. Εκατοντάδες άτομα έχουν χάσει τη ζωή τους εδώ. Ωστόσο, ο δρόμος βρίσκεται ακόμη σε λειτουργία και αποτελεί προορισμό για περιπετειώδεις mountain bikers.

Διαβάστε περισσότερα στο TravelGo

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ Χριστουγεννιάτικος Κόσμος του ΚΠΙΣΝ ζωντανεύει με μία μεγάλη γιορτή, με ελεύθερη είσοδο12.09.2018

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b