MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

«Mother»: Η Μαρία Κίτσου επιστρέφει σε νέα δραματική σειρά (vid)

Ένα χρόνο μετά το φινάλε της σειράς του ΑΝΤ1 “Άγριες Μέλισσες”, μαθαίνουμε ότι η Μαρία Κίτσου επιστρέφει στην τηλεόραση.

Η Μαρία Κίτσου για το Monopoli.gr, φωτογραφία: Ελίνα Γιουνανλή
Η Μαρία Κίτσου για το Monopoli.gr, φωτογραφία: Ελίνα Γιουνανλή
Monopoli Team

Ένα χρόνο μετά το φινάλε της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1 “Άγριες Μέλισσες”, μαθαίνουμε ότι η Μαρία Κίτσου επιστρέφει στην τηλεόραση, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Αλέξη Μίχα και την εκπομπή “Πάμε Δανάη”.

Η ηθοποιός πρόκειται να πρωταγωνιστήσει σε μία νέα σειρά, που θα έχει τίτλο “Mother” και βασίζεται σε μία νοτιοκορεάτικη σειρά.

Τη σειρά θα σκηνοθετεί ο Αντώνης Αγγελόπουλος, ο σκηνοθέτης πίσω από μεγάλες κωμωδίες της ελληνικής τηλεόρασης, όπως τα Εγκλήματα, το Είσαι το ταίρι μου, το Παρά πέντε, οι Σαββατογεννημένες, οι Γοργόνες. Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που ο σκηνοθέτης θα καταπιαστεί με δράμα.

Η ιστορία της σειράς θα έχει να κάνει με μία υπόθεση παιδικής κακοποίησης. Ένα παιδί κακοποιείται από την οικογένειά του, η δασκάλα του το αντιλαμβάνεται και αναλαμβάνει να το προστατεύσει και να το βοηθήσει, να γίνει αυτή η πραγματική του μητέρα.

Τη σειρά αυτή αναμένεται να τη δούμε στο δεύτερο μισό της σεζόν, πιθανότατα από το κανάλι του Alpha.

Αυτή την περίοδο, η Μαρία Κίτσου πρωταγωνιστεί στη “Γέρμα”, ένα νέο έργο του Σάιμον Στόουν που παρουσιάζεται στο θέατρο Πόρτα σε πανελλήνια πρώτη. «Στην αρχή είναι μια γυναίκα δυναμική ανεξάρτητη, που δηλώνει με βεβαιότητα πως δεν την καθορίζουν τα αναπαραγωγικά της όργανα. Κόρη μιας πρώην χίπισσας, κάπως boem και η ίδια μοιάζει να επιθυμεί με έναν αυθορμητισμό την απόκτηση ενός παιδιού. Σύντομα, τα πράγματα παίρνουν άλλη τροπή, κοιμάται και ξυπνάει με την έγνοια μιας εγκυμοσύνης, είναι διατεθειμένη να κάνει τα πάντα για ν΄ αποκτήσει παιδί, ακόμα και να εξαντλήσει τα μέσα της επιστήμης. Νιώθει μισή και σακατεμένη ως μη μάνα και το ερώτημα είναι αν η μητρότητα είναι δική της επιθυμία ή από ένα σημείο και μετά είναι μια προβολή της κοινωνίας πάνω της» είχε σχολιάσει στο Monopoli.gr η ηθοποιός για τον ρόλο της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΓέρμα: Μια γυναικεία κραυγή στη σύγχρονη συντηρητική κοινωνία12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b