MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
30
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Zolotas: Με μια ολοκληρωμένη συλλογή κοσμημάτων κι ένα γούρι υποδέχεται ο οίκος το 2024

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της νέας συλλογής κοσμημάτων «TETRA» Γούρι 2024 του Οίκου Zolotas, σε μια λαμπερή εκδήλωση που έλαβε χώρα στο κατάστημα του Οίκου στην Αθήνα.

Monopoli Team

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2023, η παρουσίαση της νέας συλλογής κοσμημάτων «TETRA» Γούρι 2024 του Οίκου Zolotas, σε μια λαμπερή εκδήλωση που έλαβε χώρα στο κατάστημα του Οίκου στην Αθήνα, στην οδό Πανεπιστήμιου 10.

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Οίκου Zolotas, Georges Papalexis και η πρόεδρος κυρία Marianne Le-Clère Papalexis καλωσόρισαν τα εκλεκτά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ΕΛΕΠΑΠ καθώς και τους εκπροσώπους του Ελληνικού Τύπου.

Ο Οίκος Zolotas για να υποδεχτεί το 2024, δημιούργησε την ολοκληρωμένη συλλογή πολύτιμων κοσμημάτων «TETRA» Γούρι 2024, εμπνευσμένη από τη δυναμική αρμονία των Τεσσάρων Στοιχείων της φύσης που συνιστούν την κοσμική ύλη. Η συλλογή «TETRA» αποτελείται από μοναδικά κολιέ, σκουλαρίκια, βραχιόλια και δακτυλίδια σε χρυσό 18ΚΤ και ασήμι, διακοσμημένα με σμάλτα και πολύτιμους λίθους στα χρώματα που αντιπροσωπεύουν καθένα από τα στοιχεία.


Για 17η συνεχή χρονιά, ο Οίκος Zolotas στηρίζει το αξιέπαινο έργο του φιλανθρωπικού, μη κερδοσκοπικού σωματείου ΕΛΕΠΑΠ και συνδράμει ουσιαστικά στο σκοπό του, διαθέτοντας μέρος των πωλήσεων της Συλλογής Γούρι 2024- «TETRA» στα «Βήματα Ζωής» των παιδιών και ενηλίκων με αναπηρία.

Για το έτος 2024, ο Οίκος Zolotas δημιουργεί το πολύτιμο Γούρι TETRA. Έμπνευσή μας η δυναμική αρμονία των τεσσάρων στοιχείων που συνιστούν την κοσμική ύλη, και η ανθρώπινη ύπαρξη μέσα στα στοιχεία της φύσης.

Νερό, Φωτιά, Αέρας, Γη. Το κάθε στοιχείο διεγείρει τις αισθήσεις με τρόπο ξεχωριστό, μοναδικό. Οι αρχαίοι Έλληνες, απ’ τον Εμπεδοκλή ως τον Αριστοτέλη τα διαχώρισαν, και μελέτησαν τα εφόδια και τις ιδιότητες που προσφέρουν στον Άνθρωπο.

Το νερό είναι μια πρωταρχική και ανεξάντλητη δεξαμενή καθάριας ενέργειας. Η φωτιά, το πυρ, συμβολίζει τη νόηση, τη γνώση. Ο αέρας κατά τον Πλάτωνα είναι η ψυχή, το κλειδί για την κυριαρχία της λογικής, ενώ η Γη, η πρώτη θεότητα Γαία, είναι μια πηγή αστείρευτης δύναμης. Όλα μαζί, εναλλασσόμενα και αλληλένδετα, αποτελούν τον ακρογωνιαίο λίθο της ύλης, της ύπαρξης και της ζωής.

Το Γούρι-κόσμημα TETRA έχει σύγχρονο σχεδιασμό βασισμένο στην κεντρομόλο δύναμη των τεσσάρων στοιχείων της φύσης που συνυπάρχουν σε τέλεια κυκλική ισορροπία.

Η ολοκληρωμένη συλλογή πολύτιμων κοσμημάτων TETRA αποτελείται από περίτεχνα κολιέ, σκουλαρίκια, βραχιόλια και δαχτυλίδια σε ασήμι και χρυσό 18ΚΤ, διακοσμημένα με σμάλτα και πολύτιμους λίθους στα χρώματα που αντιπροσωπεύουν το καθένα από τα τέσσερα στοιχεία – λευκό, μπλε, πράσινο και κόκκινο.

Το Γούρι 2024 TETRA του Οίκου Zolotas με τον μοναδικό του συμβολισμό σας χαρίζει ισορροπία, αρμονία και ολοκλήρωση για το νέο έτος!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑAEGEAN: Νέες στολές και νέο look για πιλότους και αεροσυνοδούς12.09.2018

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ανακαλύψτε τη Συλλογή και αποκτήστε τα πολύτιμα κοσμήματα TETRA
μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα : www.zolotas.gr

ή τηλεφωνικά στους αριθμούς
+30 210 9515001
+30 210 9515002

& στο κατάστημα ZOLOTAS στην Αθήνα, Πανεπιστημίου 10

Περισσότερα από Εταιρικές Δράσεις
VIMA_WEB3b