MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Home Cinema: 10 ταινίες που βλέπουμε αυτή την εβδομάδα στην TV

Ξεχωρίσαμε 10 ταινίες που προβάλλονται αυτή την εβδομάδα (15-19/05) στην τηλεόραση και και αξίζουν την προσοχή μας.

Monopoli Team

Ξεχωρίζουμε 10 ταινίες, δράσης, δραματικές, κωμωδίες, αλλά και θρίλερ που θα δούμε αυτή την εβδομάδα στην τηλεόραση και σε online πλατφόρμες και υπόσχονται να κάνουν τις βραδιές μας πιο ευχάριστες.

#1 Μπεν Χουρ στο OPEN, 23/10 στις 21:00

Περιπέτεια, αμερικανικής παραγωγής (2016)

Σκηνοθεσία Τιμούρ Μπεκμαμπέτοφ. Ηθοποιοί: Τόμπι Κέμπελ, Τζακ Χιούστον, Μόργκαν Φρίμαν, Ναζανίν Μπονιάτι

Υπόθεση: Ο Ιουδαίος αριστοκράτης Τζούντα Μπεν-Χουρ, κατηγορημένος άδικα από τον υιοθετημένο αδερφό του Σέβερους Μεσάλα, Ρωμαίο αξιωματικό πλέον, επιστρέφει έπειτα από χρόνια στην Ιερουσαλήμ αναζητώντας εκδίκηση.

#2 Ο Δρόμος της Διαφυγής στην ΕΡΤ2, 23/10 στις 22:00

Βιογραφικό πολεμικό δράμα, συμπαραγωγής Γαλλίας, Καναδά, Τσεχίας 2017.

Σκηνοθεσία: Κριστιάν Ντιγκέ, Πρωταγωνιστούν: Πατρίκ Μπριέλ, Έλσα Ζίλμπερσταϊν, Κριστιάν Κλαβιέ, Μπατίστ, Φλεριάλ Παλμιερί, Ντοριάν Λε Κλεκ

Στην υπό γερμανική κατοχή Γαλλία, δύο νεαρά αδέλφια, εβραϊκής καταγωγής, ο Μορίς και ο Ζοζέφ θα βρεθούν μόνοι τους απέναντι στους θανάσιμους κινδύνους που εγκυμονεί το πολεμικό κλίμα στη χώρα. Θα επιδείξουν απίστευτο θάρρος, κουράγιο και εφευρετικότητα, ώστε να ξεφύγουν από τον ναζιστικό βαρβαρισμό και να προσπαθήσουν να επανενωθούν με την οικογένειά τους. Μία συγκλονιστική ιστορία ψυχικού σθένους στην κατεχόμενη από τους Γερμανούς Γαλλία, από τον σκηνοθέτη του «Μπελ & Σεμπάστιαν 2: Η περιπέτεια συνεχίζεται», με βάση το ομότιτλο αυτοβιογραφικό βιβλίο του Ζοζέφ Ζοφό.

21:00 Race: Ο Άνθρωπος Που Ταπείνωσε Τον Χίτλερ στο OPEN, 24/10 στις 21:00

Δραματική βιογραφία αμερικανικής, καναδικής και γερμανικής συμπαραγωγής 2016

Σκηνοθεσία: Στίβεν Χόπκινς. Παίζουν: Στέφαν Τζέιμς, Τζέισον Σουντέικις, Τζέρεμι Αϊρονς, Ιλάι Γκορί, Κάρις βαν Άουτεν, Γουίλιαμ Χαρτ.

Το όνειρο του αφροαμερικανού Τζέσσε Όουενς να γίνει ο μεγαλύτερος αθλητής του κόσμου, τον οδηγεί στην παγκόσμια διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων του Βερολίνου του 1936, όπου θα χρειαστεί να σταθεί απέναντι στο όραμα του Αδόλφου Χίτλερ για την ανωτερότητα της Αρίας φυλής…

#4 Ο Xειρότερος Άνθρωπος στον Κόσμο στο COSMOTE CINEMA 2HD, 24/10 στις 23:45

Δραματική ταινία νορβηγικής, γαλλικής, σουηδικής παραγωγής του 2021

Σκηνοθεσία: Γιόακιμ Τρίερ , Ηθοποιοί: Ρενάτε Ρέινσβε,Άντερς Ντάνιελσεν Λι,Χέρμπερτ Νόρντρουμ

Υπόθεση: Στο σύγχρονο Όσλο, μια νεαρή εξερευνά τις επιλογές της επαγγελματικής κι ερωτικής ζωής της. Για να μπορέσει να βρει τι την κάνει ευτυχισμένη, θα πρέπει πρώτα να ανακαλύψει ποια πραγματικά είναι. Η ταινία ήταν υποψήφια για 2 Όσκαρ.

#5 Η Κλέφτρα Των Βιβλίων στο OPEN, 25/10 στις 21:00

Ιστορικό δράμα αμερικανικής και γερμανικής συμπαραγωγής 2013

Σκηνοθεσία: Μπράιαν Πέρσιβαλ Παίζουν:Τζέφρι Ρας, Έμιλι Γουότσον, Σόφι Νέλις

Στις παραμονές του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου μια νεαρή Γερμανίδα, η Λίζελ, δίνεται για υιοθεσία σε ένα φτωχό ζευγάρι εργατών. Αν και αναλφάβητη, η Λίζελ θα κλέψει κάποια στιγμή το πρώτο της βιβλίο, κάτι που οδηγεί τον θετό της πατέρα να της κάνει μαθήματα ανάγνωσης. Σύντομα η Λίζελ θα πρέπει να κρατήσει κι ένα άλλο μεγάλο μυστικό, όταν μετά το ξέσπασμα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου η οικογένεια της θα κρύψει στο υπόγειό τους έναν νεαρό Εβραίο.

#6 Αφανείς Ηρωίδες στο COSMOTE CINEMA 2HD, 25/10 στις 22:00

Βιογραφία αμερικανικής παραγωγής του 2016

Σκηνοθεσία: Θίοντορ Μέλφι , Ηθοποιοί: Οκτάβια Σπένσερ,Ταράτζι Π. Χένσον,Τζανέλ Μονέ

Η άγνωστη ιστορία τριών ευφυέστατων Αφροαμερικανίδων επιστημόνων, οι οποίες -κόντρα στις προκαταλήψεις της Αμερικής του ’60- κατάφεραν να ξεχωρίσουν, δουλεύοντας για το διαστημικό πρόγραμμα της NASA. Η ταινία προτάθηκε για 3 Όσκαρ.

#7 Βαβυλώνα στο COSMOTE CINEMA 2HD, 26/10 στις 22:00

Δραματική ταινία αμερικανικής παραγωγής του 2022

Σκηνοθεσία: Ντέμιαν Σαζέλ , Ηθοποιοί: Μπραντ Πιτ,Μάργκοτ Ρόμπι,Τζιν Σμαρτ

Λος Άντζελες, δεκαετία του 1920: Ένας διάσημος σταρ, μια επίδοξη ηθοποιός και ένας νεαρός Μεξικανός χαράζουν τη δική τους πορεία, καθώς ο κινηματογράφος κλυδωνίζεται από τεχνολογικές αλλαγές. Η ταινία προτάθηκε για 3 Όσκαρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΒαβυλώνα: Όλη η μαγεία (και το χάος) του “παλιού” Χόλιγουντ σε μία επική ταινία12.09.2018

#8 Η Ναυμαχία Του Μίντγουεϊ στο OPEN, 26/10 στις 21:00

Πολεμική ταινία δράσης αμερικανικής παραγωγής, 2019

Σκηνοθεσία: Ρόλαντ Έμεριχ. Παίζουν: Εντ Σκράιν, Πάτρικ Γουίλσον, Λουκ Έβανς, Άαρον Έκχαρτ, Νικ Τζόνας, Μάντι Μουρ, Ντένις Κουέιντ, Γούντι Χάρελσον.

Μετά την ιαπωνική επίθεση στο Περλ Χάρμπορ, οι Η.Π.Α. έχουν μπει για τα καλά στο θέατρο μαχών του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Για να αποκτήσουν όμως το προβάδισμα που χρειάζονται, θα χρειαστεί να δώσουν μια άλλη μάχη, όπου το θάρρος και η γενναιότητα αξιωματικών και στρατιωτών θα είναι πιο σημαντικά από τα όπλα. Τα πάντα θα κριθούν στη ναυμαχία του Μίντγουεϊ…

#9 Το Μπλόκο στη Βουλή, 27/10 στις 22:00

Δραματική ταινία ελληνικής παραγωγής του 1965

Σκηνοθεσία:Άδωνις Κύρου, Παίζουν:Μάνος Κατράκης, Κώστας Καζάκος, Γιάννης Φέρτης, Αλεξάνδρα Λαδικού, Ξένια Καλογεροπούλου, Ζορζ Σαρρή

Καλοκαίρι του 1944. Το τέρας του Ναζισμού ψυχορραγεί και η τριπλή Κατοχή της Ελλάδας πλησιάζει στο τέλος της. Ωστόσο, η ασύδοτη βία των κατακτητών σε βάρος του ελληνικού λαού συνεχίζεται με αμείωτη ένταση. Σε μια κακόφημη γωνιά της Κοκκινιάς μια ομάδα Γερμανών μαζί με τους ντόπιους συνεργάτες τους συλλαμβάνουν έναν μαυραγορίτη (Κώστας Καζάκος) την ώρα που διασκεδάζει σε κάποιο γλέντι, και του αναθέτουν τον εξ ίσου βρώμικο ρόλο του καταδότη για να επωφεληθούν απ’ τις “γνωριμίες” του. Ο μαυραγορίτης δέχεται τη “συνεργασία” και συμβάλει στη μαζική τραγωδία του λεγόμενου «Μπλόκου της Κοκκινιάς», που οδήγησε στη σύλληψη εκατοντάδων πατριωτών και στον τραγικό τους βασανισμό και ηρωικό θάνατο…

#10 Μνημείων Άνδρες στον ΑΝΤ1, 27/10 στις 22:30

Πολεμική ταινία αμερικανικής παραγωγής 2014

Σκηνοθεσία: Τζορτζ Κλούνεϊ. Παίζουν: Τζορτζ Κλούνεϊ, Ματ Ντέιμον, Μπιλ Μάρεϊ

Λίγο πριν το τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, μια επίλεκτη ομάδα ανδρών αναλαμβάνει να διασώσει κλεμμένα αριστουργήματα του δυτικού πολιτισμού από τα χέρια των Ναζί και να τα επιστρέψει στους νόμιμους κατόχους τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠρεμιέρες: Το μαγικό άγγιγμα του Σκορσέζε12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b