MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
NEA

Πυραυλική επίθεση του Ισραήλ στη Συρία – Εκτός λειτουργίας τα αεροδρόμια Δαμασκού και Χαλεπίου

Εκτός λειτουργίας τέθηκαν τα διεθνή αεροδρόμια Δαμασκού και του Χαλεπιού στη Συρία.

Monopoli Team

Το Ισραήλ εκτόξευση πυραύλους στη Συρία το πρωί της Κυριακής

Εκτός λειτουργίας τέθηκαν τα διεθνή αεροδρόμια Δαμασκού και του Χαλεπιού στη Συρία, ενώ ένας εργαζόμενος σκοτώθηκε από την πυραυλική επίθεση που εξαπέλυσε το Ισραήλ νωρίς το πρωί της Κυριακής (22/10), μετέδωσαν συριακά κρατικά μέσα ενημέρωσης επικαλούμενα στρατιωτική πηγή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟΗΕ: 17 εργαζόμενοι της UNRWA έχουν σκοτωθεί από την αρχή του πολέμου -500.000 άμαχοι έχουν αναζητήσει καταφύγιο στις δομές του12.09.2018

«Περίπου στις 05:25 (τοπική ώρα και ώρα Ελλάδας) ο ισραηλινός εχθρός εξαπέλυσε αεροπορική επίθεση με στόχο τα διεθνή αεροδρόμια της Δαμασκού και του Χαλεπιού, προκαλώντας τον θάνατο ενός εργαζομένου στο αεροδρόμιο της Δαμασκού και τραυματίζοντας έναν άλλο», δήλωσε η στρατιωτική πηγή.

Η πηγή έκανε λόγο για «ταυτόχρονα» πλήγματα που προήλθαν «από τη Μεσόγειο, δυτικά της Λατάκειας, και από το κατεχόμενο συριακό Γκολάν».

«Οι υλικές ζημιές που προκλήθηκαν στις πίστες προσγείωσης των αεροδρομίων τα έχουν θέσει εκτός λειτουργίας», πρόσθεσε.Οι προγραμματισμένες πτήσεις από και προς τα δύο αεροδρόμια μεταφέρονται στο αεροδρόμιο της Λατάκειας, επεσήμανε το συριακό υπουργείο Μεταφορών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΧοακίν Φίνιξ, Κέιτ Μπλάνσετ, Σούζαν Σαράντον και αλλοι 50 σταρ καλούν τον Μπάιντεν να πιέσει για εκεχειρία στο Ισραήλ12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b