MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Maria: Στο Κατάκολο η Αντζελίνα Τζολί για τα γυρίσματα στη θαλαμηγό Christina O

Στον Πύργο Ηλείας βρίσκεται αυτές τις μέρες η Αντζελίνα Τζολί για τις ανάγκες των γυρισμάτων της νέας ταινίας του Pablo Larrain “Maria”

Monopoli Team

Στο Δημοτικό Θέατρο “Απόλλων” στον Πύργο Ηλείας βρέθηκε χθες το πρωί η Αντζελίνα Τζολί για τις ανάγκες των γυρισμάτων της νέας ταινίας του Pablo Larrain “Maria”, στην οποία η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός θα υποδυθεί τη σπουδαία ελληνικής καταγωγής ντίβα της όπερας, Μαρία Κάλλας.

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, τα γυρίσματα θα συνεχιστούν στην θαλαμηγό που κάποτε ανηκε στον Αριστοτέλη Ωνάση, “Christina O”, εκεί όπου η Κάλλας και ο Ωνάσης έζησαν τον έρωτά τους.

Η θαλαμηγός βρίσκεται στο Κατάκολο, με την Αντζελίνα Τζολί και το συνεργείο της ταινίας να βρίσκεται εκεί από νωρίς το πρωί σήμερα (Δευτέρα 16/10), έτσι ώστε να πραγματοποιηθούν τα υπόλοιπα γυρίσματα μέσα στην εντυπωσιακή θαλαμηγό.

Τον Αριστοτέλη Ωνάση θα ενσαρκώσει ο Τούρκος ηθοποιός Haluk Bilginer.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα γυρίσματα στο νομό Ηλείας θα ολοκληρωθούν την Τρίτη 17 Οκτωβρίου του 2023, ενώ τα γυρίσματα θα διαρκέσουν συνολικά εννέα μήνες.

Οι πρώτες φωτογραφίες που μας δίνουν μία γεύση από την μεταμόρφωση της Τζολί σε Κάλλας έχουν ήδη βγει στη δημοσιότητα, Οι επίσημες εικόνες έδειξαν την Jolie να φοράει τα ίδια γυαλιά που φορούσε σε γυρίσματα στο Παρίσι, καθώς και ένα φαρδύ δαντελένιο καπέλο σε μια φωτογραφία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑHome Cinema: 10 ταινίες που θα δούμε στην TV αυτή την εβδομάδα12.09.2018

Όπως έγινε γνωστό, η Τζολί θα φορά αυθεντικά ρούχα που φορούσε η Κάλλας κατά τη διάρκεια της ζωής της. Αυτό σημαίνει ότι τα ρούχα που βλέπουμε να φορά η ηθοποιός στα γυρίσματα ανήκαν στην διάσημη ντίβα της όπερας.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b