Monopoli Team
14.10.2023
A
A
Τουλάχιστον 2.269 Παλαιστίνιοι έχουν σκοτωθεί και άλλοι 9.814 τραυματίστηκαν από τις ισραηλινές επιχειρήσεις στη Δυτική Όχθη και τη Λωρίδα της Γάζας την τελευταία εβδομάδα, ανακοίνωσε σήμερα το παλαιστινιακό υπουργείο Υγείας.
Στη Γάζα οι νεκροί ανέρχονται σε 2.215 και μεταξύ αυτών είναι 724 παιδιά. Οι τραυματίες είναι 8.714. Οι υπόλοιποι 54 νεκροί και οι 1.100 τραυματίες καταγράφηκαν στη Δυτική Όχθη.
Ωστόσο, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας της Γάζας, οι ισραηλινές αεροπορικές επιθέσεις στη Λωρίδα της Γάζας κατά τις τελευταίες 24 ώρες έχουν στοιχίσει μέχρι στιγμής τη ζώη σε τουλάχιστον 324 Παλαιστινίους ενώ 1.000 άλλοι έχουν τραυματισθεί.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΓιατί μας αφορά ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή;12.09.2018
Διαβάστε περισσότερα στο skai.gr
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Εορταστικό Γκαλά στο Μέγαρο: Ο γύρος του κόσμου σε 80 (και κάτι) λεπτά με την ΚΟΑ
Γιώργος Παπαγεωργίου και Polkar τα Χριστούγεννα στον Σταυρό του Νότου
Τα swing του Μανώλη Χιώτη στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
ΔΕΗ Christmas Factory: Χριστούγεννα με την «Καλή Ενέργεια» της ΔΕΗ
Release Athens 2026: Οι Thievery Corporation συναντούν τους Wailers στην Πλατεία Νερού
Alli Mia Mera: Ο Leon of Athens κυκλοφορεί το νέο του τραγούδι
Πρεμιέρες: Το επικό “Avatar” του Κάμερον συνεχίζεται
Heated Rivalry: Η σειρά που κατακτά τα social media ανοίγει ξανά μια σημαντική συζήτηση
Γιορτές χωρίς το βάρος της ζυγαριάς: Τι λέει η διατροφολόγος για τα κιλά των γιορτών
Θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις: Τι κάνουμε σήμερα, Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου