MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

«Η Παραλία» της ΕΡΤ ξεκινά διεθνές ταξίδι – Η Beta Film απέκτησε την παγκόσμια διανομή της

Η γερμανική εταιρεία παραγωγής Beta Film απέκτησε τα δικαιώματα διεθνών πωλήσεων της ελληνικής δραματικής σειράς της ΕΡΤ, «Η Παραλία».

Monopoli Team

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Variety, η ελληνική δραματική σειρά της ΕΡΤ, «Η Παραλία», που είναι βασισμένη στο βιβλίο της Πηνελόπης Κουρτζή, «Το κορίτσι με το σαλιγκάρι», ξεκινά το διεθνές της ταξίδι. Η Beta Film, η γερμανική εταιρεία παραγωγής με έδρα το Μόναχο, απέκτησε τα δικαιώματα διεθνών πωλήσεων της σειράς, η οποία έχει αποσπάσει πολύ θετικές κριτικές από την πρώτη κιόλας μέρα της προβολής της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ παραλία: Διθυραμβικά τα σχόλια για την πρεμιέρα της νέας σειράς της ΕΡΤ12.09.2018

Ο Στέφανος Μπλάτσος σκηνοθετεί το επιτυχημένο δράμα που διαδραματίζεται στα Μάταλα της Κρήτης, σε σενάριο των Γιώργου Χρυσοβιτσάνου και Κώστα Γεραμπίνη. 

Σε συμπαραγωγή της Foss Productions με την ΕΡΤ, η σειρά προσέλκυσε σχεδόν ένα εκατομμύριο θεατές στην πρεμιέρα της, ενώ παράλληλα συγκέντρωσε περισσότερες από 3,6 εκατομμύρια προβολές on-demand στο ERTFLIX. Από την έναρξη της προβολής της στην ΕΡΤ στις αρχές Σεπτεμβρίου, η σειρά αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές και βρέθηκε στην κορυφή των trends στο X (πρώην Twitter). Έτσι, οι επόμενες σεζόν έχουν ήδη πάρει το πράσινο φως.

Λίγα λόγια για την υπόθεση

Η σειρά διαδραματίζεται σε ένα ειδυλλιακό κοινόβιο στις ακτές της Κρήτης το 1969, όπου η αγάπη και η ελευθερία συνυφαίνονται, μέχρι που ένας φόνος αποκαλύπτει τις σκοτεινές διασυνδέσεις που διατηρούν ορισμένοι από τους ανθρώπους που ζουν εκεί. Ωστόσο, ακόμη και ο αυστηρός αστυνομικός που έχει αναλάβει να διερευνήσει το έγκλημα διαπιστώνει ότι δεν μπορεί να αντισταθεί στους πειρασμούς του παραδείσου…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ Παραλία: Είδαμε το πρώτο επεισόδιο της νέας σειράς της ΕΡΤ – και ανυπομονούμε να δούμε περισσότερα12.09.2018

Με πληροφορίες από Variety.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b