MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Η Γιορτή του Σινεμά επιστρέφει με 2€ είσοδο σε όλες τις αίθουσες

Η Γιορτή του Σινεμά μάς προσκαλεί να δώσουμε και φέτος ραντεβού στις κινηματογραφικές αίθουσες της χώρας, για να δούμε όποια ταινία θέλουμε με μειωμένο εισιτήριο!

Photo by Corina Rainer on Unsplash
Photo by Corina Rainer on Unsplash
Monopoli Team

Η Γιορτή του Σινεμά επιστρέφει, μετά την τεράστια επιτυχία που γνώρισε την περασμένη χρονιά, και μας προσκαλεί να δώσουμε και φέτος ραντεβού στις κινηματογραφικές αίθουσες της χώρας, για να δούμε όποια ταινία θέλουμε με μειωμένο εισιτήριο!

Την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου θα δούμε ταινίες δράσης, κωμωδίες, κινούμενα σχέδια, δραματικές ταινίες και θρίλερ με ενιαία τιμή εισιτηρίου 2€, στον κινηματογράφο της επιλογής μας, σε όλη την Ελλάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑFrasier is back! Όσα πρέπει να ξέρεις για το reboot της θρυλικής κωμωδίας των 90s12.09.2018

Η ενέργεια αυτή διοργανώνεται από τους διανομείς κινηματογραφικών ταινιών και έχει την υποστήριξη των επιχειρήσεων των κινηματογραφικών αιθουσών πανελλαδικά.

Πάρτε λοιπόν τους Δημήτρηδες, τις Δήμητρες, τους φίλους, τους γονείς ή και τους συναδέλφους σας και γιορτάστε το σινεμά στον φυσικό του χώρο, αυτόν της μεγάλης οθόνης. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επιλέξετε την ταινία που θέλετε να δείτε, να πάρετε τα ποπ κορν (ή και τα νάτσος) σας και να ετοιμαστείτε για μία επική κινηματογραφική εμπειρία.

Και αν δεν μπορείτε να αποφασίσετε ποια ταινία να δείτε, μην ανησυχείτε! Μπορείτε να συμβουλευτείτε τον κινηματογραφικό οδηγό του monopoli.gr και τις κριτικές του Κωνσταντίνου Καϊμάκη για τις ταινίες της εβδομάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠερασμένες Ζωές: Η πιο συγκινητική ιστορία αγάπης που είδαμε φέτος στη μεγάλη οθόνη12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b