MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
TV NEWS

The Crown: Το καθήκον “βαραίνει” τη βασίλισσα Ελισάβετ στο πρώτο teaser της τελευταίας σεζόν

Το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο teaser για την τελευταία σεζόν της βραβευμένης με Emmy σειράς, «The Crown», το υπέροχο πόστερ της οποίας απεικονίζει την Elizabeth Debicki ως Νταϊάνα με το εμβληματικό μπλε μαγιό και “κόβει την ανάσα”.

Netflix
Monopoli Team

Όλα τα καλά πράγματα κάποτε τελειώνουν, και αυτό περιλαμβάνει και τη δραματική σειρά του Netflix με επίκεντρο τη βασίλισσα Ελισάβετ Β’, «The Crown».

Το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο teaser για την τελευταία σεζόν της βραβευμένης με Emmy σειράς, ανακοινώνοντας παράλληλα ότι αυτή θα χωριστεί σε δύο μέρη: Το μέρος 1 (τέσσερα επεισόδια) θα κάνει ντεμπούτο στις 16 Νοεμβρίου 2023– το μέρος 2 (έξι επεισόδια) θα ακολουθήσει στις 14 Δεκεμβρίου 2023.

Λίγα λόγια για την τελευταία σεζόν

Το καστ – το οποίο αλλάζει σε γενικές γραμμές ηθοποιούς κάθε δύο σεζόν – θα συνεχίσει με τους ηθοποιούς της 5ης, οι οποίοι περιλαμβάνουν την Elizabeth Debicki ως πριγκίπισσα Νταϊάνα, τον Dominic West ως πρίγκιπα Κάρολο, την Imelda Staunton ως βασίλισσα Ελισάβετ Β’, τον Jonathan Pryce ως πρίγκιπα Φίλιππο και τη Lesley Manville ως πριγκίπισσα Μαργαρίτα.

Νέο “αίμα”, στο καστ, θα αποτελέσει ο Rufus Kampa και ο Ed McVey ως πρίγκιπας Γουίλιαμ και ο Fflyn Edwards και ο Luther Ford ως πρίγκιπας Χάρι. Μην περιμένετε την εμφάνιση της Meghan Markle: Η τελευταία σεζόν θα κλείσει με τις απαρχές της σχέσης του Γουίλιαμ με την Κέιτ Μίντλετον (Μεγκ Μπέλαμι), γύρω στο 2005.

Το μέρος 1 θα επικεντρωθεί στην σχέση της πριγκίπισσας Νταϊάνα με τον Ντόντι Φαγιέντ και στο τραγικό αυτοκινητιστικό δυστύχημα του 1997. Το μέρος 2 θα βρει τον πρίγκιπα Γουίλιαμ να προσπαθεί «να ενσωματωθεί ξανά στη ζωή στο Ίτον μετά το θάνατο της μητέρας του, καθώς η μοναρχία πρέπει να έρθει αντιμέτωπη με την κοινή γνώμη», σύμφωνα με δελτίο τύπου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑNetflix: Οι σειρές και ταινίες που περιμένουμε να δούμε τον Οκτώβριο12.09.2018

Οι αντιδράσεις για τη σειρά

«Το στέμμα είναι μια επίφαση μονιμότητας», δηλώνει η φωνή στο τρέιλερ της 6ης σεζόν. «Είναι αυτό που είσαι, όχι αυτό που κάνεις….Δεν είναι επιλογή. Είναι καθήκον».

Από τη σειρά, της οποίας οι φανατικοί θαυμαστές μπαίνουν στη Wikipedia μετά από κάθε σεζόν για να μάθουν την “αλήθεια” πίσω από πολλές από τις σημαντικές και δευτερεύουσες στιγμές που απεικονίζονται στη μικρή οθόνη, δεν λείπουν οι αντιπαραθέσεις. Πέρσι, η Τζούντι Ντεντς την κατακεραύνωσε, ζητώντας να βγαίνει στον αέρα προειδοποίηση πριν από τα επεισόδια που να σημειώνει ότι το περιεχόμενο είναι, μυθοπλαστικό, κάνοντας λόγο για «ανακριβή και οδυνηρή περιγραφή της ιστορίας».

Η υπέροχη αφίσα της σειράς με την Elizabeth Debicki ως Νταϊάνα να φοράει το εμβληματικό μπλε μαγιό της αδικοχαμένης Πριγκίπισσας

«Λαμβάνοντας υπόψη ορισμένες από τις “τρυματικές” υπόνοιες που περιέχονται στη νέα σειρά – ότι ο βασιλιάς Κάρολος συνωμοτούσε ώστε να οδηγήσει τη μητέρα του σε παραίτηση, για παράδειγμα, ή ότι κάποτε πρότεινε ότι η ανατροφή της μητέρας του ήταν τόσο ανεπαρκής που ίσως άξιζε ποινή φυλάκισης – αυτό είναι τόσο άδικο για τα άτομα όσο και επιζήμιο για το θεσμό που εκπροσωπούν», έγραψε το 2022. «Κανείς δεν πιστεύει περισσότερο στην καλλιτεχνική ελευθερία από εμένα, αλλά αυτό δεν μπορεί να μείνει αναπάντητο».

Το «The Crown» μέχρι στιγμής δεν έχει τοποθετήσει οποιουδήποτε είδους προειδοποιητικό μήνυμα στην αρχή των επεισοδίων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑThe Crown: Ένας “βασιλικός γάμος” – και ό,τι άλλο γνωρίζουμε για την πολυαναμενόμενη 6η σεζόν12.09.2018

Από την πρεμιέρα του το 2016, έχει προταθεί για 69 βραβεία Emmy και έχει 21 νίκες. Έχει επίσης εκτοξεύσει τις καριέρες Βρετανών ηθοποιών όπως η Κλερ Φόι, η Βανέσα Κίρμπι, η Έμα Κόριν και ο Τζος Ο’ Κόνορ, μεταξύ άλλων.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b