MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Netflix: Οι σειρές και ταινίες που περιμένουμε να δούμε τον Οκτώβριο

Οι δικές μας επιλογές από τις νέες ταινίες και σειρές που θα απολαύσουμε στην πλατφόρμα του Netflix αυτόν τον Οκτώβριο.

Monopoli Team

Ταινίες για όλη την οικογένεια, θρίλερ που κόβουν την ανάσα, ρομαντικές κομεντί, animation για παιδιά αλλά και για ενήλικες, οι νέοι κύκλοι των αγαπημένων μας σειρών αλλά και ολοκαίνουριες τηλεοπτικές παραγωγές στο πρόγραμμα του Netflix για αυτόν τον Σεπτέμβριο.

#1 Spider-Man: No Way Home (1 Οκτωβρίου)

Η ταυτότητα του Πίτερ Πάρκερ αποκαλύπτεται θέτοντας σε κίνδυνο τις ζωές εκείνων που αγαπά. Όταν απευθύνεται στον Dr Strange για να τον βοηθήσει με την αποκατάσταση του μυστικού του, το ξόρκι ανοίγει μια πόρτα στον κόσμο που επιτρέπει να ελευθερωθούν οι πιο δυνατοί εχθροί που έχει αντιμετωπίσει ποτέ ο Spider-Man σε κάθε σύμπαν.

Στο Spider-Man: No Way Home σε σκηνοθεσία Jon Watts πρωταγωνιστούν οι Tom Holland, Zendaya, Jacob Batalon, Benedict Cumberbatch, Marisa Tomei, Jon Favreau, Charlie Cox, Alfred Molina, Willem Dafoe, Jamie Foxx, Tobey Maguire, Andrew Garfield κ.α.

#2 Beckham (4 Οκτωβρίου)

Μια διαφορετική ματιά στη διαδρομή της ζωής του, μάς δίνει ο David Beckham. Η σύνοψη προϊδεάζει για μια “πρωτόγνωρη ματιά στο ποιος είναι πραγματικά ο Μπέκαμ, συμπεριλαμβανομένης της οικογένειάς του, των φίλων του, των συμπαικτών του και – ναι – των συνηθειών του στα ψώνια και την καθαριότητα. Το αποτέλεσμα είναι μια άνευ προηγουμένου ματιά σε ένα είδωλο που, παρά το γεγονός ότι πέρασε σχεδόν 30 χρόνια στη δημοσιότητα, μπορεί να σας εκπλήξει”. Με υλικό που δεν έχει ξαναδεί ποτέ κανείς, το ντοκιμαντέρ ακολουθεί τη ραγδαία άνοδο του Ντέιβιντ Μπέκαμ από το ταπεινό του ξεκίνημα στο πάνθεον των ποδοσφαιρικών αστέρων.

#3 Lupin – Part 3 (5 Οκτωβρίου)

Ο Ασάν, που προσπαθεί πλέον να κρυφτεί, πρέπει να μάθει να ζει μακριά από τη γυναίκα και τον γιο του, οι οποίοι υποφέρουν εξαιτίας του. Εκείνος δεν το αντέχει αυτό και αποφασίζει να γυρίσει στο Παρίσι για να τους κάνει μια απίθανη πρόταση: να φύγουν από τη Γαλλία και να ξεκινήσουν μια νέα ζωή αλλού. Όμως, τα φαντάσματα του παρελθόντος είναι πάντα εκεί και μια απροσδόκητη επιστροφή θα ανατρέψει τα σχέδιά του.

#4 Όλα, τώρα (5 Οκτωβρίου)

Ύστερα από μήνες στην ανάρρωση, η 16χρονη Μία γράφει μια λίστα με τις απόλυτες εφηβικές εμπειρίες που θέλει να ζήσει προκειμένου να αναπληρώσει τον χαμένο χρόνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ επιστροφή του «Frasier» και όλα όσα θα δούμε στην COSMOTE TV τον Οκτώβριο12.09.2018

#5 Fair Play (6 Οκτωβρίου)

Η σχέση ενός ζευγαριού ωθείται στα άκρα μετά από μια προαγωγή σε μια χρηματιστηριακή, η οποία ίσως φέρει στην επιφάνεια πολύ περισσότερα από τον πρόσφατο αρραβώνα του.

#6 Η πτώση του οίκου Άσερ (12 Οκτωβρίου)

Για να προστατέψουν την περιουσία και το μέλλον τους, δύο αμείλικτα αδέλφια χτίζουν μια δυναστεία που αρχίζει να γκρεμίζεται όταν οι κληρονόμοι πεθαίνουν, ένας προς έναν. Η σειρά έχει ένα πολύ ενδιαφέρον cast – ανάμεσά τους ο Mark Hamill (Star Wars), η Carla Gugino (The Haunting of Hill House), ο Rahul Kohli (The Haunting of Bly Manor), ο Carl Lumbly (Doctor Sleep), η Samantha Sloyan (Midnight Mass), η Kate Siegel (Oculus), ο Henry Thomas (The Haunting of Hill House), η T’Nia Miller (The Haunting of Bly Manor).

#7 Elite – Season 7 (20 Οκτωβρίου)

Στη νέα σεζόν του Elite θα δούμε γνώριμα πρόσωπα, αλλά και μερικές νέες προσθήκες στο καστ. Οι πρωταγωνιστές που επιστρέφουν είναι οι Ana Bokesa, André Lamoglia, Valentina Zenere, Álvaro de Juana, Carmen Arrufat, Álex Pastrana, Ander Puig και Nadia Al Saidi, ενώ και ο Omar Ayuso, ένα από τα αρχικά μέλη του καστ, θα κάνει επίσης την επιστροφή του στο Las Encinas. Οι νέοι μαθητές που “εισβάλλουν” στην σχολή είναι οι Mirela Balic (Zorras), Fernando Líndez (SKAM), Gleb Abrosimov, Iván Mendes (Estoy vivo), Alejandro Albarracín (+ de 100 mentiras), Maribel Verdú (Now & Then), αλλά και η pop star Anitta, που θα κάνει το ντεμπούτο της ως ηθοποιός.

#8 Pain Hustlers (27 Οκτωβρίου)

Με το όνειρο να εξασφαλίσει μια καλύτερη ζωή για την ίδια και τη νεαρή κόρη της, η Λίζα (Έμιλι Μπλαντ) δέχεται μια δουλειά που της προτείνει ο Πιτ (Κρις Έβανς) σε μια αποτυχημένη φαρμακευτική start-up, όπου η γοητεία, η όρεξη και το θάρρος οδηγούν τη Λίζα σε μια πολυτελή ζωή και την εταιρεία στο κέντρο μιας εγκληματικής συνωμοσίας με φρικτές συνέπειες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑHome Cinema: 5 ταινίες που αξίζει να δεις στην TV αυτό το ΣΚ12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b