MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Home Cinema: 10 ταινίες που θα δούμε αυτή την εβδομάδα

Ακόμα μια εβδομάδα, επιλέγουμε και ξεχωρίζουμε τις καλύτερες ταινίες που θα δούμε αυτή την εβδομάδα στην τηλεόραση και σε πλατφόρμες.

Monopoli Team

Πολυσυζητημένες πρεμιέρες, διαμάντια του ευρωπαϊκού κινηματογράφου, all time classic αριστουργήματα στο τηλεοπτικό πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.

#1 Απροσδόκητος Έρωτας, 09/10 στις 22:00 στην ΕΡΤ2

Κομεντί βρετανικής παραγωγής του 2017

Σκηνοθεσία:Τζόελ Χόπκινς, Παίζουν: Νταϊάν Κίτον, Μπρένταν Γκλίζον, Τζέιμς Νόρτον

Μια γυναίκα η οποία έχει χάσει τον άντρα της πριν από ένα χρόνο, ασχολείται με την εθελοντική εργασία,  ενώ παράλληλα προσπαθεί να βγάλει άκρη με τα οικονομικά της χρέη. Μια απρόσμενη, όμως, γνωριμία θα της αλλάξει αναπάντεχα τη ζωή. Αυτή με έναν ερημίτη άντρα, ο οποίος έχει αποφασίσει να ζει απομονωμένος μέσα σε μια καλύβα σε μια δασική περιοχή του Χάμπστεντ στο Λονδίνο και έχει να αντιμετωπίσει τις δημοτικές αρχές οι οποίες επιθυμούν να εκμεταλλευτούν την περιοχή και να τον διώξουν. Μια τρυφερή ιστορία αγάπης, που άνθισε με τον πιο απρόσμενο τρόπο.

#2 Anon, 09/10 στις 23:05 στο COSMOTE CINEMA 1HD

Επιστ. φαντασίας γερμανικής παραγωγής του 2018

Σκηνοθεσία: Άντριου Νίκολ, Ηθοποιοί: Κλάιβ Όουεν,Αμάντα Σέιφριντ,Ρέιτσελ Ρόμπερτς

Σε έναν κόσμο όπου δεν υπάρχει ιδιωτική ζωή και ανωνυμία, ένας αστυνομικός προσπαθεί να εξιχνιάσει μια σειρά φόνων. Στη πορεία, όμως, θα συναντήσει μια γυναίκα που δεν έχει κανένα ψηφιακό αποτύπωμα και είναι αόρατη στο σύστημα.

#3 Υψηλά Εγκλήματα, 10/10, 01:30 στο OPEN

Θρίλερ αμερικανικής παραγωγής του 2002

Σκηνοθεσία:Καρλ Φρανκλιν, Με τους:Άσλι Τζαντ, Μόργκαν Φρίμαν,Τζιμ Καβίζελ

Η Κλερ, μια δυναμική δικηγόρος, και ο σύζυγός της, Τομ, ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας, ζουν μια ονειρεμένη ζωή. Είναι τρελά ερωτευμένοι και σχεδιάζουν να κάνουν τη δική τους οικογένεια. Όμως, ένα τυχαίο έγκλημα, μια διάρρηξη στο σπίτι τους, πυροδοτεί μια αλυσίδα γεγονότων που κλονίζουν τον κόσμο τους. Λίγο μετά τη ληστεία, πράκτορες του FBI τους πλευρίζουν και, προς μεγάλη έκπληξη της Κλερ, συλλαμβάνουν τον Τομ. Η Κλερ αρχικά πιστεύει ότι πρόκειται για λάθος, ο Τομ όμως παραδέχεται ότι πράγματι πήρε μέρος σε μια μυστική επιχείρηση, η οποία είχε ως αποτέλεσμα τη σφαγή για την οποία κατηγορείται. Οι κατηγορίες που τον βαρύνουν επισύρουν την εσχάτη των ποινών και η υπεράσπισή του αποτελεί τη μεγαλύτερη πρόκληση για την Κλερ. Η μάχη που δίνει ώστε να πειστεί και η ίδια για την αθωότητά του, δυσχεραίνει τον ούτως ή άλλως εξοντωτικό δικαστικό αγώνα, όπου όλες οι νομικές της μέθοδοι αδρανοποιούνται η μια μετά την άλλη.

#4 Έντι ο αετός, 11/10 στις 21:00 στο OPEN

Βιογραφική κωμωδία του 2015

Η ταινία αφηγείται την αληθινή ιστορία του Μάικλ Έντουαρντς, γνωστού και ως Έντι ο Αετός (Taron Egerton). Ο Έντι είναι ένας Βρετανός αθλητής που έχει πάθος με το σκι από μικρός. Όνειρό του είναι να συμμετάσχει στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, αν και έχει πολύ περιορισμένη εμπειρία και δεν έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στον αθλητισμό μέχρι στιγμής. Παρά τις αμφιβολίες των άλλων, αποφασίζει να ακολουθήσει το όνειρό του και να εκπληρώσει τον στόχο του να γίνει ο πρώτος Βρετανός αθλητής στο άλμα του σκι. Ο Έντι ξεκινάει την προπόνησή του με τη βοήθεια ενός πρώην αθλητή του σκι και, παρά την έλλειψη εμπειρίας και τα εμπόδια, αγωνίζεται με πάθος και αποφασιστικότητα.

#5 Οδηγός Αισιοδοξίας, 11/10 στις 21:00 στο COSMOTE CINEMA 1HD

Δραματική Κομεντί αμερικανικής παραγωγής του 2012

Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Ο. Ράσελ , Ηθοποιοί: Μπράντλεϊ Κούπερ,Τζένιφερ Λόρενς,Ρόμπερτ Ντε Νίρο

Είναι ασυνήθιστοι, συναισθηματικά διαταραγμένοι, κοινωνικά αδέξιοι… μα παραδόξως αισιόδοξοι! Ο Πατ και η Τίφανι γνωρίζονται τυχαία και αναπτύσσουν μια ιδιαίτερη, καταλυτική σχέση, σε μια ταινία που βραβεύτηκε με Όσκαρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑHot or Not #83: Όσα μας άρεσαν και όσα μας «χάλασαν» αυτή την εβδομάδα12.09.2018

#6 Bohemian Rhapsody, 11/10 στις 21:00 στο OPEN

Δραματική βιογραφική ταινία του 2018

Η ταινία ακολουθεί την ανοδική πορεία του συγκροτήματος Queen από τη δημιουργία της έως την εμβληματική τους εμφάνιση στο Live Aid το 1985. Αναδεικνύει τη μοναδική μουσική τους πορεία, τις διαμάχες και τις εσωτερικές δυνάμεις που επηρέασαν τη μπάντα και τον Freddie Mercury (Rami Malek). Η ταινία προσφέρει μια εμβληματική αναδρομή στην πορεία ενός από τα μεγαλύτερα μουσικά φαινόμενα της ιστορίας και αποτίει φόρο τιμής στον Freddie Mercury και την κληρονομιά του.

#7 Η ωραία του Μπρούκλιν, 11/10 στις 00:00 στη Βουλή

Ρομαντική ταινία του 1958

Σκηνοθεσία: Βιτόριο ντε Σίκα και Κάρλο Λαστρικάτι, Παίζουν : Τζίνα Λολομπριτζίτα, Βιτόριο ντε Σίκα, Ντέιλ Ρόμπερτσον, Αμεντέο Νατζάρι κ.α.

Μία πλούσια και όμορφη χήρα επιστρέφει από τη Νέα Υόρκη στο χωριό της Ιταλίας που γεννήθηκε για να βρει σύζυγο. Μετά από μερικές αποτυχημένες προσπάθειες, τελικά καταφέρνει να σαγηνεύσει τον σιδερά του χωριού.

#8 Mon Inconnue, 12/10 στις 22:00 στην ΕΡΤ2

Ρομαντική κομεντί, συμπαραγωγής Γαλλίας – Βελγίου 2019.

Ο Ραφαέλ είναι ένας ντροπαλός μαθητής του λυκείου, που δεν τολμά να δείξει σε κανέναν τα μυθιστορήματα επιστημονικής φαντασίας που γράφει κατά τη διάρκεια των μαθημάτων.Ένα βράδυ συναντά την Ολίβια, μια πιανίστα, που έχει εμμονή με την τελειότητα.Αφού ερωτεύονται, οι δύο νέοι ξεκινούν μια σχέση και παντρεύονται λίγα χρόνια αργότερα. Αλλά ένα βράδυ, η ειδυλλιακή ζωή του ζευγαριού επιδεινώνεται.Την επόμενη μέρα, ο Ραφαέλ βρίσκει τον εαυτό του βυθισμένο σε έναν κόσμο όπου δεν έχει συναντήσει ποτέ την Ολίβια, τη γυναίκα της ζωής του…

#9 Η Ζωή Συνεχίζεται (C’mon C’mon) στο Cinobo

Οικογενειακό γλυκόπικρο δράμα και road movie που χαρτογραφεί τα όρια της αποδοχής και της οικογενειακής αγάπης. Υπέροχη φωτογραφία και ακόμα μία υποδειγματική ερμηνεία από τον Χοακίν Φίνιξ.

Στις 13 Οκτωβρίου στο Cinobo.

#10 Ο Άντρας στο Υπόγειο, 13/10 στις 21:00 στο COSMOTE CINEMA 2HD

Θρίλερ γαλλικής παραγωγής του 2021

Σκηνοθεσία: Φιλίπ Λε Γκε , Ηθοποιοί: Φρανσουά Κλουζέ,Ζερεμί Ρενιέ,Μπερενίς Μπεζό

Δύο Γάλλοι εβραϊκής καταγωγής πουλάνε την αποθήκη του σπιτιού τους σε έναν άντρα με κρυφή -όπως αποδεικνύεται- ζωή. Έντρομοι, σπεύδουν να ακυρώσουν την πώληση, αλλά εκείνος έχει προλάβει να προσεγγίσει την έφηβη κόρη τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ επιστροφή του «Frasier» και όλα όσα θα δούμε στην COSMOTE TV τον Οκτώβριο12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b