MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
NEA

«Φλέγεται» η Μέση Ανατολή: Χερσαία επίθεση ετοιμάζει το Ισραήλ στη Γαζα ενώ «εκατοντάδες τρομοκράτες» λέει ότι σκοτώθηκαν – Πάνω από 650 συνολικά οι νεκροί

Ανεβαίνει συνεχώς ο αριθμός των νεκρών και των τραυματιών σε Ισραήλ και Παλαιστίνη – Η Χεζμπολάχ ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση τριών ισραηλινών τοποθεσιών σε μια περιοχή γνωστή ως «Φάρμες της Σεμπάα» – Στόχος των ισραηλινών το αρχηγείο υπηρεσιών πληροφοριών της Χαμάς.

Monopoli Team

Ολοένα και αυξάνεται η ανησυχία για διεύρυνση του πολέμου στην Μέση Ανατολή μετά και την επίσημη εμπλοκή της Χιζμπολάχ στον πόλεμο που ξέσπασε στο Ισραήλ μετά την αιφνιδιαστική επίθεση της Χαμάς. Καθώς οι μάχες βρίσκονται σε εξέλιξη, η λιβανική οργάνωση Χεζμπολάχ εξέδωσε ανακοίνωση σήμερα Κυριακή αναλαμβάνοντας την ευθύνη για την επίθεση τριών ισραηλινών τοποθεσιών σε μια περιοχή γνωστή ως «Φάρμες της Σεμπάα» χρησιμοποιώντας πυραύλους και πυροβολικό. Η «Φάρμες της Σεμπάα» θεωρείται από τον Λίβανο ως κατεχόμενη από το Ισραήλ. 

Οι τρεις τοποθεσίες περιλαμβάνουν την τοποθεσία Radar, την τοποθεσία Zabdin και την τοποθεσία Ruwaisat Al-Alam, ανέφερε η δήλωση της Χεζμπολάχ. Δεν υπήρχαν άμεσα αναφορές για θύματα ωστόσο, η νέα αυτή εξέλιξη προκαλεί ανησυχία για διεύρυνση των εχθροπραξιών. Ο ισραηλινός στρατός απάντησε με πυρά και drones, όπου έπληξαν θέση της Χεζμπολάχ κοντά στα σύνορα Λιβάνου – Ισραήλ.

Την ίδια ώρα, το Ισραήλ υπόσχεται σκληρά αντίποινα. Καθώς οι μάχες στη Γάζα μαίνονται Ισραηλινός στρατιωτικός αξιωματούχος είπε ότι «εκατοντάδες τρομοκράτες» σκοτώθηκαν και δεκάδες συνελήφθησαν. Το Ισραήλ πολεμάει με μαχητές στο νότο και εξαπολύει αεροπορικές επιδρομές σε όλη τη Γάζα ισοπεδώνοντας σημαντικά κτίρια.
Διαβάστε περισσότερα στο skai.gr

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b