MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Νατάσσα Μποφίλιου: «Για μένα είναι τίτλος τιμής να είμαι έντεχνη κι ας θεωρείται ρετσινιά»

Λίγο πριν την τελευταία παράσταση της καλοκαιρινής της περιοδείας, η Νατάσσα Μποφίλιου μίλησε για τη μουσική, το έντεχνο και το αν την έχει βλάψει που μιλάει ανοιχτά για τα πιστεύω της.

Monopoli Team

Λίγο πριν την τελευταία παράσταση της καλοκαιρινής της περιοδείας, η Νατάσσα Μποφίλιου μίλησε στο Reader.gr για τη μουσική, το έντεχνο και το αν την έχει βλάψει που μιλάει ανοιχτά για τα πιστεύω της.

*Η τελευταία παράσταση της φετινής της περιοδείας θα γίνει το Σάββατο 7/10 στο Άλσος (Ευελπίδων 4, Πεδίον του Άρεως)*.

Για το αγαπημένο της νησί, τη Φολέγανδρο

Έχει ερμηνεύσει σχετικό τραγούδι και ούτως ή άλλως θα τη δεις να μιλάει συχνά γι’ αυτό το νησί. Την επισκέφτηκε και φέτος στις λίγες διακοπές που πρόλαβε να κάνει. Για κάποιο λόγο ήθελα κάπως να ξεκινήσω την κουβέντα μας από αυτό. Τι είναι σημαίνει για εκείνη η Φολέγανδρος;

“Μου αρέσουν πάρα πολύ οι τόποι που με κάνουν να νιώθω άνεση και οικειότητα, γι’ αυτό και αγαπώ πάρα πολύ γενικά τις Κυκλάδες, έτσι που είναι μαζεμένες και μικρές. Στη Φολέγανδρο όμως νιώθω πραγματικά ότι βρήκα ένα καταφύγιο”.

“Πήγα πρώτη φορά το 2006, μαζί με την κολλητή μου. Πάντα θέλαμε να πάμε γιατί, ξέρεις, ακούγαμε το τραγούδι του Λιβαδά και ήταν κάπως φτιαγμένο στο μυαλό μας ως αυτές οι γαμάτες και ανέμελες καλοκαιρινές διακοπές που πάνε δύο φοιτήτριες”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜανώλης Μητσιάς: Θέλω να γυρίσω σε μια μπουάτ, έτσι όπως ξεκίνησα12.09.2018

“Όταν πάτησα το πόδι μου στο λιμάνι, ήταν σαν να μου έφυγε όλη η κούραση, όλο το βάρος. Όσο τη γνώριζα, τόσο περισσότερο τη λάτρευα. Μου ταιριάζει πάρα πολύ και αισθητικά γιατί είναι ένα νησί που διατηρεί την κουλτούρα του. Έχει ελεύθερες παραλίες και πολύ ωραία μέρη. Αυτά για μένα είναι ανεκτίμητα”.

“Ευτυχώς όταν πήγα με τον άντρα μου πρώτη φορά την αγάπησε και εκείνος, οπότε δεν υπάρχει σύγκρουση ως προς το πού θα πάμε. Όπου και αν βρεθούμε το καλοκαίρι, σίγουρα θα περάσουμε και από τη Φολέγανδρο”.

“Γενικά πάντως όπως δένομαι με ανθρώπους και πράγματα, έτσι δένομαι και με τόπους. Όσα αγαπώ είναι σταθερά ίσως γιατί όλη η υπόλοιπη ζωή μου είναι γεμάτη με ανατροπές”.

Για το αν την τρόμαξαν τα γενέθλια των 40

Η Εποχή του Θερισμού ήταν ένας δίσκος που είχε συνδεθεί για την ίδια με αυτές τις περίεργες ηλικίες, τις λίγο πριν τα σαράντα. Τον περασμένο Απρίλιο τελικά τα έκλεισε. Τη ρώτησα πώς ένιωσε εκείνη την ημέρα των γενεθλίων της, αν την τρόμαξε καθόλου αυτό το 4 που μπήκε μπροστά.

“Δεν με τρόμαξαν καθόλου τα σαράντα. Έχω και αυτό το χαρακτηριστικό ότι μπαίνω στον επόμενο χρόνο πριν αυτός έρθει, άρα το είχα ζυμώσει στο κεφάλι μου. Ήμουν προετοιμασμένη”.

Διαβάστε περισσότερα στο Reader.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΝατάσσα Μποφίλιου: Θέλω να σταθώ στη σωστή πλευρά της ιστορίας ακόμη κι αν χάσω τα προνόμια που έχω αποκτήσει12.09.2018

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b