MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Η Stevie Nicks “έγινε Barbie” από τη Mattel και κάνει τρελές πωλήσεις στο e-bay

Εμπνευσμένη από το εξώφυλλο του εμβληματικού άλμπουμ των Fleetwood Mac, «Rumours», η νέα barbie της Mattel με τη μορφή της θρυλικής Stevie Nicks, εξαντλήθηκε και τώρα πωλείται στο e-bay για εκατοντάδες δολάρια.

Monopoli Team

Αφού κυκλοφόρησε για προπαραγγελία στην ιστοσελίδα της Mattel το πρωί της Δευτέρας, η πρώτη έκδοση της Barbie της Stevie Nicks εξαντλήθηκε μέσα σε λίγα λεπτά. Τώρα, εμφανίζεται σε ιστοσελίδες μεταπώλησης όπως το Ebay για σχεδόν διπλάσια τιμή.

Η κούκλα σε στιλ δεκαετίας του ’70, την οποία η Mattel λάνσαρε προς τιμήν των 75ων γενεθλίων της σταρ των Fleetwood Mac, είναι εμπνευσμένη από το ντύσιμό της στο εξώφυλλο του εμβληματικού άλμπουμ «Rumours» του 1977. Όσοι είναι εξοικειωμένοι με τα ολόμαυρα σύνολα της Nicks, ένα στυλ που έχει τελειοποιήσει από τη δεκαετία του ’70, θα δουν την ομοιότητά της στο μαύρο φόρεμα με τα μακριά “αέρινα” μανίκια, τις ψηλές μπότες και το μενταγιόν σε σχήμα φεγγαριού της κούκλας. Φυσικά, διαθέτει επίσης την αναγνωρίσιμη ξανθιά αφέλειά της και το χαρακτηριστικό “smokey” μακιγιάζ της. Και, επίσης, ένα ντέφι στο χέρι της στολισμένο με κορδέλες.

«Όταν η Mattel με ρώτησε αν θα ήθελα να φτιάξω μια Barbie με το στυλ του ‘Rumours’, αισθάνθηκα συγκλονισμένη», δηλώνει η Nicks. «Φυσικά αναρωτήθηκα ‘Θα μου έμοιαζε; Θα είχε το πνεύμα μου; Θα είχε την καρδιά μου…’ Όταν την κοιτάζω, βλέπω τον 27χρονο εαυτό μου – οι αναμνήσεις του να βγαίνω σε μια μεγάλη σκηνή με το μαύρο ρούχο και τις υπέροχες μπότες έρχονται ορμητικά πίσω – και ύστερα βλέπω τον εαυτό μου τώρα στο πρόσωπό της. Τι έχουμε περάσει από το 1975 – τις μάχες που δώσαμε, τα μαθήματα που πήραμε – μαζί. Είμαι εκείνη και εκείνη είναι εγώ. Κατέκτησε την καρδιά μου ολοκληρωτικά».

Η κούκλα των 55 δολαρίων κυκλοφόρησε για προπαραγγελία το πρωί της Δευτέρας, αλλά ακόμη και μετά τον περιορισμό σε 10 αγορές ανά πελάτη (και 30 αγορές ανά πελάτη στο Amazon), εξαντλήθηκε σχεδόν αμέσως. Ενώ δεν είναι πλέον διαθέσιμη στην ιστοσελίδα της Mattel, τώρα δημοπρατείται στο Ebay με προσφορές που ξεκινούν από 100 δολάρια. Κάποιες έχουν πουληθεί μέχρι και 160 δολάρια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟΑΚΑ: Τι θα γίνει με τις συναυλίες των Coldplay;12.09.2018

Η νέα κούκλα έρχεται πριν από την περιοδεία της Nicks «Love in Concert», η οποία ξεκινά στις 10 Φεβρουαρίου στην Mark G Etess Arena στο Atlantic City.

Πηγή: Variety

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b