MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
04
ΙΟΥΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Modì: Η νέα ταινία του Τζόνι Ντεπ ξεκίνησε τα γυρίσματα στη Βουδαπέστη – Ο Αλ Πατσίνο στο καστ

Ο Τζόνι Ντεπ επιστρέφει στην σκηνοθεσία 25 χρόνια μετά την πρώτη του απόπειρα, με το “Modi”, μια ταινία για τον Ιταλό καλλιτέχνη Amedeo Modigliani και πρωταγωνιστές τους Ρικάρντο Σκαμάρτσιο, Λουίζα Ρανιέρι, Αλ Πατσίνο.

Monopoli Team

Η Ιταλίδα σταρ Luisa Ranieri, η οποία υποδύθηκε τη προβληματική θεία Patrizia στην ταινία του Paolo Sorrentino “Το χέρι του Θεού”, εντάχθηκε στο καστ της ταινίας “Modì” του Johnny Depp, για τον Ιταλό καλλιτέχνη Amedeo Modigliani. Τα γυρίσματα της ταινίας ξεκίνησαν στη Βουδαπέστη.

Η Ρανιέρι πρωταγωνιστεί στο “Modì” μαζί με τον συμπατριώτη της, Ρικάρντο Σκαμάρτσιο, ο οποίος υποδύεται το ζωγράφο και γλύπτη που εργάστηκε κυρίως στη Γαλλία και έγινε διάσημος για το πρωτοποριακό μοντέρνο στυλ των πορτρέτων και των γυμνών του.

Ο Al Pacino υποδύεται τον διεθνή συλλέκτη έργων τέχνης Maurice Gangnat. Στο καστ της ταινίας συμμετέχουν επίσης οι Antonia Desplat, Stephen Graham (“The Irishman”), Bruno Gouery (“The White Lotus”), Ryan McParland (“Halo”), Benjamin Lavernhe (“Jean du Barry”) και Sally Phillips (“Bridget Jones” τριλογία).

Η Ρανιέρι υποδύεται τη Ροζαλί, την ιδιοκτήτρια ενός ιταλικού καφέ στο Παρίσι, την οποία ζωγράφισε ο Μοντιλιάνι. Σύμφωνα με τις φήμες για τον Ιταλό καλλιτέχνη που πέθανε στα 35 του χρόνια, η Ροζαλί λειτουργούσε και ως μητέρα του, φροντίζοντας τον Μοντιλιάνι όταν ήταν μεθυσμένος ή όταν του είχαν τελειώσει τα χρήματα και δεν μπορούσε να βρει ένα ζεστό γεύμα.

Το “Modì”, που είναι η δεύτερη μεγάλου μήκους ταινία του Depp, σηματοδοτεί την επιστροφή του στην καρέκλα του σκηνοθέτη 25 χρόνια μετά το “The Brave”, στο οποίο ο ηθοποιός πρωταγωνίστησε επίσης στο πλευρό του Marlon Brando.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠρεμιέρες: Ο Γούντι Άλεν ξανά στο Παρίσι12.09.2018

Ο Ντεπ πρωταγωνίστησε πιο πρόσφατα ως Λουδοβίκος XV στην ταινία “Jeanne Du Barry” της Μαϊβέν, σηματοδοτώντας τον πρώτο του ρόλο ως ηθοποιός μετά τη δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγό του, Άμπερ Χερντ το 2022.

Η πολυαναμενόμενη ταινία βασίζεται στο ομώνυμο θεατρικό έργο του Dennis McIntyre και έχει μεταφερθεί στην οθόνη από τους Jerzy και Mary Kromolowski. Το “Modì” διαδραματίζεται στο εμπόλεμο Παρίσι κατά τη διάρκεια του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου, κατά τη διάρκεια 48 ταραγμένων ωρών “που θα αποτελέσουν σημείο καμπής στη ζωή του, εδραιώνοντας τελικά τη φήμη του ως καλλιτεχνικού θρύλου”, σύμφωνα με την σύνοψη της ταινίας.

Τα γυρίσματα του “Modì” αναμένεται να μεταφερθούν στην Ιταλία μετά από αρκετές εβδομάδες στη Βουδαπέστη, η οποία αντικαθιστά το Παρίσι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑC*A*U*G*H*T: Η πρώτη ξένη σειρά σε ανάλυση 4Κ αποκλειστικά στην COSMOTE TV12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
Σχετικά Θέματα
Cine News
«Dexter: Resurrection»: Ο Μάικλ Σ. Χολ επιστρέφει στον ρόλο του διάσημου serial killer – Όσα θα δούμε τον Ιούλιο στην COSMOTE TV
Cine News
“Το Σπίτι Δίπλα Στο Ποτάμι”: Οι πρωταγωνιστές μιλούν για την πολυαναμενόμενη νέα σειρά του Alpha (vid)
Cine News
«Τρομεροί γονείς»: Μια νέα οικογενειακή κωμωδία έρχεται το φθινόπωρο στον Alpha
Cine News
COSMOTE HISTORY HD: Η «Μηχανή του Χρόνου» ρίχνει αυλαία τη φετινή σεζόν με τα καλύτερα στιγμιότυπα της χρονιάς
Cine News
Home Cinema: Οι ταινίες που θα δούμε αυτή την εβδομάδα στην TV
Cine News
Home Cinema: Ποιες ταινίες θα δούμε αυτό το ΣΚ στην τηλεόραση
Cine News
Between a Rock and a Hard Place: Το ντοκιμαντέρ του Θάνου Λυμπερόπουλου κάνει πρεμιέρα στο «Beyond Borders»
Cine News
The Bear: Είδαμε το πρώτο επεισόδιο της 4ης σεζόν – Επιστροφή σε γνώριμα μονοπάτια
Cine News
«Οι Αθώοι»: Στον αέρα το ατμοσφαιρικό trailer της νέας σειράς του MEGA
Cine News
Η ωραιοποίηση του ελληνικού καλοκαιριού στο ελληνικό σινεμά – Ευχή ή κατάρα;
Cine News
Cine Fougaro: Κλασικές ταινίες που όλοι αγαπήσαμε σε μια σειρά θερινών προβολών με ελεύθερη είσοδο
Cine News
Park your Cinema & Park your Cinema Kids: Σινεμά κάτω απ’ τα αστέρια στο ΚΠΙΣΝ και τον Ιούλιο-Αύγουστο