MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΣΥΝΑΥΛΙΑ

Ακυρώνεται το live της Michelle Gurevich στο Fuzz Club λόγω προβλήματος υγείας

Ακυρώνεται η συναυλία της Michelle Gurevich στο Fuzz Club, για λόγους που αφορούν την υγεία της.

Photo by Michelle Geerardyn
Monopoli Team

Μετά από την αναβολή της πρώτης συναυλίας της Michelle Gurevich στην Αθήνα λόγω του επαναπρογραμματισμού του ευρωπαϊκό tour της την άνοιξη, έγινε γνωστό ότι το live της στον χώρο του Fuzz που ήταν προγραμματισμένο για την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου, ακυρώθηκε.

«Η United We Fly βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση ν’ ανακοινώσει την ακύρωση του live της Michelle Gurevich στην Αθήνα στις 23 Νοεμβρίου, κατόπιν επίσημης ενημέρωσης που έλαβε από το management team της καλλιτέχνιδας. Παρά τις προσπάθειες που κατεβλήθησαν, δεν κατέστη δυνατό να βρεθεί μία εναλλακτική λύση, καθώς η υγεία της καλλιτέχνιδας δεν της επιτρέπει να πραγματοποιήσει αυτό το διάστημα τις αναβληθείσες συναυλίες της στην Ευρώπη» αναφέρει, αρχική, η ανακοίνωση.

Η Michelle Gurevich με σεβασμό προς τους θαυμαστές της στέλνει το παρακάτω μήνυμα: «Αγαπητοί φίλοι και ακροατές, Με μεγάλο πόνο σας ανακοινώνω ότι δεν θα μπορέσω να δώσω τις συναυλίες μου αυτό το φθινόπωρο. Αφού υπέστην μια σοβαρή εξουθένωση κοντά στο τέλος της ανοιξιάτικης περιοδείας μου, αφιέρωσα το καλοκαίρι μου στην προσπάθεια να αναρρώσω εγκαίρως για τον Σεπτέμβριο.

Παρά τις άπειρες προσπάθειες και την αποφασιστικότητά μου, αναγκάστηκα τελικά να αποδεχτώ ότι εξακολουθώ να μην είμαι αρκετά καλά για να πραγματοποιήσω συναυλίες. Ως αποτέλεσμα, δεν έχω άλλη επιλογή από το να ακυρώσω όλες τις επερχόμενες συναυλίες μέχρι να γίνω και πάλι καλά. Είναι πραγματικά μια στιγμή που μου ραγίζει την καρδιά, καθώς αυτή ήταν μια περιοδεία πολυαναμενόμενων επανασυνδέσεων και ονειρεμένων χώρων και δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι θα βρισκόμουν σε μια τέτοια θέση.

Ευχαριστώ όλους όσοι εργάστηκαν για να πραγματοποιηθούν αυτές οι συναυλίες και κανόνισαν να τις παρακολουθήσουν, πολλούς που ξέρω ότι ταξιδεύουν από μακριά. Παρακαλώ δεχτείτε την ειλικρινή μου συγγνώμη, μέχρι να ξανασυναντηθούμε».

Photo by Lisa Bregneager

Όλοι οι κάτοχοι των εισιτηρίων θα λάβουν σταδιακά το επόμενο χρονικό διάστημα την επιστροφή του αντιτίμου του εισιτηρίου τους στο ακέραιο.

Η Michelle Gurevich, η οποία έγινε γνωστή ως Chinawoman, είχε εμφανιστεί τελευταία φορά στο αθηναϊκό κοινό πριν από τέσσερα χρόνια, μια εμφάνιση που εξελίχθηκε σε μια καθηλωτική μυσταγωγία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑThe Artist on the Composer: Ένας κήπος πάνω από τη Λυρική Σκηνή12.09.2018

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b