MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
07
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΜΙΟΥΖΙΚΑΛ

Μίξερ, της Ζέτης Φίτσιου στο Θέατρο Μικρό Γκλόρια

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

Το «Μίξερ», ένα λαϊκό μιούζικαλ τσέπης, σε κείμενο της Ζέτης Φίτσιου και πρωτότυπη μουσική του Θοδωρή Οικονόμου, έρχεται στο Θέατρο Μικρό Γκλόρια.

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
Monopoli Team

Η βραβευμένη με το Κρατικό Βραβείο Συγγραφής Θεατρικού Έργου για το 2022*, Ζέτη Φίτσιου, παρουσιάζει ένα εκρηκτικό ολοκαίνουριο «Μίξερ» -το νέο της έργο σε πρωτότυπη μουσική σύνθεση του Θοδωρή Οικονόμου –  από τις 16 Οκτωβρίου στο θέατρο Μικρό Γκλόρια.

Μίξερ, της Ζέτης Φίτσιου στο Θέατρο Μικρό Γκλόρια

Ο Κώστας Σιλβέστρος αναλαμβάνει τη σκηνοθεσία, ο Αλέξανδρος Σιάτρας και η Έλενα Χαραλαμπούδη (γνωστή και ως 5 minute mum) ερμηνεύουν τους δύο βασικούς πρωταγωνιστικούς ρόλους του έργου, με τον Κωνσταντίνο Τσιμπούκη να τους συνοδεύει μουσικά επί σκηνής.

Με όχημα τον δεκαπεντασύλλαβο στίχο και την ανατρεπτική μουσική, το αποτέλεσμα του «Μίξερ» είναι πραγματικά εκρηκτικό, καθώς καταστάσεις και συναισθήματα εναλλάσσονται με τρόπο χιουμοριστικό, γρήγορο και πρωτότυπο.

Λίγα λόγια για το «Μίξερ»

Ένας νέος φέρελπις καλλιτέχνης θέλει διακαώς να ανεβάσει τον Άμλετ. Όμως, λόγω εξαιρετικά χαμηλού μπάτζετ, τελικά αλλάζει το όραμά του και αντί για τον Άμλετ παίζει τον Βαγγέλη, που αντί για τη Δανία, ζει κάπου στην Κυψέλη. Θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να καταφέρει να ανεβάσει την παράστασή του. Μαζί με μια ακόμη ηθοποιό πρόκειται να παίξουν όλους τους ρόλους του έργου.

Η παράσταση ξεκινά και μπροστά μας ξετυλίγεται η ιστορία του Βαγγέλη που από άσημος πορτιέρης, καταλήγει μέσα από μια σειρά παράδοξων γεγονότων να γίνει αρχηγός του κράτους. Ενός κράτους εντελώς διαλυμένου και ανοργάνωτου στο οποίο κυριαρχεί η διαφθορά, η λαμογιά και η τσαπατσουλιά. Σ’ αυτή την ξέφρενη πορεία «ανέλιξής» του, ο ήρωας θα συναντήσει στον δρόμο του χαρακτήρες που είτε θα του βάλουν εμπόδια είτε θα του αλλάξουν εντελώς τον τρόπο που βλέπει τα πράγματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΘέατρο Μπέλλος: Όλα όσα θα δούμε τη νέα σεζόν – Με έμφαση στην δραματουργία του 21ου αιώνα12.09.2018

Ο σκηνοθέτης Κώστας Σιλβέστρος αναφέρει χαρακτηριστικά για το Μίξερ

«Μέσα σε έναν φρενήρη κόσμο αλλεπάλληλων και απροσδόκητων αναταράξεων, το αιχμηρό χιούμορ της Ζέτης Φίτσιου μας οδήγησε στο στήσιμο ενός ξέφρενου γλεντιού επί σκηνής. Η υπόθεση του «Μίξερ», γεμάτη ευτράπελες καταστάσεις, αγγίζει τα όρια του παραλόγου. Ο συνδυασμός της ξεκαρδιστικής δεκαπεντασύλλαβης γραφής και της ανατρεπτικής μουσικής του Θοδωρή Οικονόμου μας χαρίζουν ένα σύγχρονο μιούζικαλ τσέπης – ξόρκι για την εποχή που ζούμε. Στόχος όλων μας είναι η παράσταση αυτή να λειτουργήσει καθαρτικά και όσο το δυνατόν πιο εξιλεωτικά στα τραύματα που μας προκαλεί ο σαρωτικός, σύγχρονος κόσμος». 

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Ζέτη Φίτσιου
Σκηνοθεσία: Κώστας Σιλβέστρος

Σκηνικά: Κωνσταντίνα Ανδρέου
Κοστούμια: Κωνσταντίνα Ανδρέου
Μουσική: Θοδωρής Οικονόμου
Φωτισμοί: Γιώργος Τέλλος
Χορογραφία: Επιμέλεια κίνησης: Φώτης Νικολάου

Παίζουν: Αλέξανδρος Σιάτρας, Έλενα Χαραλαμπούδη | Επί σκηνής ο μουσικός: Κωνσταντίνος Τσιμπούκης

Διάρκεια: 75 λεπτά χωρίς διάλειμμα
Τιμές Εισιτηρίων: 18€ κανονικό, 15€ φοιτητικό/ανέργων/ΑΜΕΑ
Διάρκεια Παραστάσεων: Από 24 Νοεμβρίου 2023 έως 25 Φεβρουαρίου 2024
Πληροφορίες: Προπώληση: ticketservices.gr
Παραστάσεις: Παρασκευή στις 21:15 . Σάββατο στις 18:15 και 21:15. Κυριακή στις 20:30
Link Εισιτηρίων: https://www.ticketservices.gr/event/mixer-ths-zeths-fitsioy/?lang=el
Πληροφορίες Χώρου: Μικρό Γκλόρια, Ιπποκράτους 7, Αθήνα | Τηλ: 2103642334
Φωτογραφίες: Διονύσης Κούτσης
Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
Σχετικά Θέματα
ΘΕΑΤΡΟ
Ο Θεός της Σφαγής, της Γιασμίνα Ρεζά για 2ο χρόνο στο  Studio Μαυρομιχάλη
Θεατρικά Νέα
Πριν & Μετά – τα παιδιά: Χαραλαμπούδη, Μακαλιάς, Σαμαρά και Μαλιάτσης στο θέατρο Πέτρας
ΘΕΑΤΡΟ
«Της Γιαγιάς σου»: Η ελληνική σουρεάλ κωμωδία από τον Νοέμβριο στο Θέατρο Αργώ
ΘΕΑΤΡΟ
Χρόνος από Δεύτερο Χέρι: Το κορυφαίο μυθιστόρημα της Σβετλάνα Αλεξίεβιτς στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
ΘΕΑΤΡΟ
Momix: Οι “μάγοι του χορού” έρχονται στο Christmas Theater με την «Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων»
ΘΕΑΤΡΟ
Ο Γλάρος, του Τσέχωφ: Μια σύγχρονη ανάγνωση της Ζωής Ξανθοπούλου στο Θέατρο Θησείον
ΘΕΑΤΡΟ
Γκόλφω, από την Ομάδα Cupid’s στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
ΘΕΑΤΡΟ
Ευτυχισμένες Μέρες, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Τάρλοου στο Θέατρο Πορεία
ΘΕΑΤΡΟ
Απόψε τρώμε στης Ιοκάστης: Η ανατρεπτική ποπ κωμωδία επιστρέφει στο θέατρο ΦΙΛΙΠ
ΘΕΑΤΡΟ
Ο σεισμός στη Χιλή: Το Φεστιβάλ Φιλίππων στην Εναλλακτική Σκηνή με το διήγημα του Χάινριχ φον Κλάιστ
ΘΕΑΤΡΟ
Θεόφιλος sold: Η παράσταση της Όλιας Λαζαρίδου για τον σπουδαίο ζωγράφο στο Θέατρο Ψυρρή
ΘΕΑΤΡΟ
Η Αλήθεια Είναι, του Δημήτρη Δημητριάδη για 2η χρονιά στο ΠΛΥΦΑ