MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

David Beckham: Το τρέιλερ της ταινίας για τη ζωή του – Το ποδόσφαιρο, η Βικτόρια και οι δύσκολες στιγμές

Μια διαφορετική ματιά στη διαδρομή της ζωής του, μάς δίνει ο David Beckham.

Monopoli Team

Σε περίπτωση που δεν το γνώριζες ο Ντέβιντ Μπέκαμ, μαζί με την οικογένεια και την ομάδα του, ετοίμασε ένα νέο ντοκιμαντέρ αφιερωμένο στη ζωή του, και τη διαδρομή του μέχρι σήμερα. Κάτι όχι και τόσο πρωτότυπο, καθώς σχεδόν κάθε celebrity έχει κυκλοφορήσει και από ένα ντοκιμαντέρ με τη ζωή του -ωστόσο φαίνεται να είναι εξίσου ενδιαφέρον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΓνωρίστε την Νέα Υόρκη μέσα από το νέο trailer του Marvel’s Spider-Man 212.09.2018

Το ντοκιμαντέρ με τίτλο «Μπέκαμ» αναμένεται να κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα, και συγκεκριμένα στις 4 Οκτωβρίου, από το Netflix. Πριν λίγες ώρες όμως, ήρθε στη δημοσιότητα το τρέιλερ του ντοκιμαντέρ, το οποίο μάς δίνει μια γεύση, απ’ όλα όσα θα παρακολουθήσουμε.

Με τον Όσκαρ Φίσερ Στίβενς και τον Όσκαρ Τζον Μπάτσεκ, σε ρόλο σκηνοθέτη (και οι δυο βραβευμένοι με Όσκαρ) -ο διάσημος πρώην άσσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μιλά για την καριέρα του, τη ζωή του, την οικογένεια, τη δημοσιότητα, αλλά και τις δύσκολες στιγμές του. «Δεν κοιμόμουν, δεν έτρωγα. Δεν αναγνώριζα τον εαυτό μου», δηλώνει ο Ντέιβιντ σε ένα σημείο στο αυτοβιογραφικό του ντοκιμαντέρ. «Ένιωθα ευάλωτος και μόνος», συμπληρώνει λίγο παρακάτω, δίχως να γνωρίζουμε ακόμη σε ποια περιστατικά της ζωής του αναφέρεται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ ΕΡΤ3 τιμάει την Παγκόσμια Ημέρα της νόσου Αλτσχάιμερ με δύο ιδιαίτερα ντοκιμαντέρ12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b