MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΧΑΟΣ: Πρεμιέρα για το αποκαλυπτικό ντοκιμαντέρ του ΠΣΑΠ για τη β’ κατηγορία της Super League

«Το ΧΑΟΣ γεννήθηκε για να δουν όλοι την πραγματικότητα της SL2»: Ο Γιώργος Μπαντής μίλησε στους 94,6 με αφορμή την προβολή του πρώτου επεισοδίου του ντοκιμαντέρ «ΧΑΟΣ».

Monopoli Team

Συγκλόνισε, αλλά όχι με σκοπό να το κάνει… Το πρώτο επεισόδιο του ντοκιμαντέρ «ΧΑΟΣ» είναι από χθες το βράδυ στον «αέρα» μεταφέροντας την πραγματικότητα της Σούπερ Λίγκας 2 και τις τρομερά μεγάλες δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι ποδοσφαιριστές των ομάδων που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα αυτό.

Ο Γιώργος Μπαντής μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Μιχάλη Τσόχο για το ντοκιμαντέρ αυτό, επισημαίνοντας ότι ο λόγος της δημιουργίας του δεν ήταν να σοκάρει, -ανεξάρτητα και αν το πετυχαίνει- αλλά για να προβάλει τα τεράστια προβλήματα των ποδοσφαιριστών της κατηγορίας αυτής με την ελπίδα ότι οι φορείς θα σκύψουν πάνω σε αυτά και θα προσπαθήσουν για την επίλυσή τους.

«Δεν το δημιουργήσαμε για να συγκινήσει, αλλά έτσι όλοι να δουν τι συμβαίνει στο πρωτάθλημα. Οι φορείς, η ομοσπονδία, η διοργανώτρια Αρχή, οι δημοσιογράφοι, ο Έλληνας πολίτης, οι φίλαθλοι και κανείς να μην έχει το δικαίωμα να πει ότι δεν γνωρίζει τη Λίγκα αυτή. Εμείς φωνάξαμε δυνατά, πολύ δυνατά, διαμαρτυρηθήκαμε έντονα αλλά δεν ίδρωσε το αυτί κανενός. Και έτσι γεννήθηκε το ΧΑΟΣ».

Διαβάστε περισσότερα εδώ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑHome Cinema: 10 ταινίες που βλέπουμε αυτή την εβδομάδα σε TV και πλατφόρμες12.09.2018

Περισσότερα από Χωρίς κατηγορία
VIMA_WEB3b