MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Τι είναι το νέο θεματικό κρουαζιερόπλοιο της Disneyland που έρχεται στην Ελλάδα το καλοκαίρι του 2024;

Το The Disney Treasure, το νέο κρουαζιερόπλοιο της Disney, ετοιμάζεται να σαλπάρει τον φετινό χειμώνα. Μάλιστα, το θεματικό πλοίο του Μίκυ και της παρέας του θα επισκεφθεί και την Ελλάδα το επόμενο καλοκαίρι, ρίχνοντας άγκυρα σε Μύκονο, Σαντορίνη και Χανιά.

Monopoli Team

Θεωρείται ως το πιο ευτυχισμένο μέρος στη Γη. Ο λόγος για την Disneyland, αυτόν τον μαγικό κόσμο με οικοδεσπότη τον Μίκυ Μάους, το πιο διάσημο ποντίκι του πλανήτη, που καθημερινά υποδέχεται μικρούς και μεγάλους σε ένα ταξίδι γεμάτο φαντασία και παιχνίδι. Μέχρι τώρα όποιος ήθελε να ζήσει από κοντά αυτή την εμπειρία ήταν αναγκασμένος να ταξιδέψει μέχρι το Παρίσι ή τη Φλόριντα στις ΗΠΑ. Ωστόσο, από τον προσεχή Δεκέμβριο θα μπορεί να συναντήσει όλους τους αγαπημένους του χαρακτήρες και εν πλω.

Πώς θα γίνει αυτό; Βγάζοντας απλά ένα εισιτήριο για το The Disney Treasure, το νέο κρουαζιερόπλοιο της Disney, που ετοιμάζεται να σαλπάρει τον φετινό χειμώνα. Με αφετηρία το λιμάνι Κανάβεραλ της Φλόριντα, το πλοίο θα ξεκινήσει το παρθενικό του ταξίδι τον ερχόμενο Δεκέμβριο με μια κρουαζιέρα επτά ημερών στην Καραϊβική και στη συνέχεια θα δέσει σε πολλά ακόμη λιμάνια του κόσμου. Αξίζει να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο πλοίο είναι το έκτο που προστίθεται στην αλυσίδα της Disney Cruises.

Όπως και όλα τα υπόλοιπα πλοία της εταιρείας, έτσι και το The Disney Treasure θα διαθέτει θεματικά δωμάτια με ήρωες τη Marvel, χαρακτήρες από τον Πόλεμο των Άστρων, τον Αλαντίν, καθώς και πολλούς ακόμη.

Διαβάστε περισσότερα στο Insider

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b