MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
01
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Ghost: Απαγόρευσαν την χρήση κινητών τηλεφώνων στις συναυλίες τους

Το συγκρότημα έκλεισε την φετινή του περιοδεία με δύο συναυλίες, κατά τις οποίες απαγόρευσε τη χρήση κινητών τηλεφώνων, προειδοποιώντας το κοινό, ότι όποιος πιαστεί να χρησιμοποιεί τη συσκευή θα βγει έξω.

Monopoli Team

Μερικούς μήνες μετά τη μεγάλη συναυλία τους στο ΟΑΚΑ για το AthensRock Festival, οι Ghost ολοκλήρωσαν την περιοδεία τους, Re-Imperator, με τους Amon Amarth, στο Kia Forum, στο Λος Άντζελες.

Όπως συνέβη και στην προηγούμενη συναυλία τους, η μπάντα απαγόρευσε τη χρήση κινητών τηλεφώνων, προειδοποιώντας το κοινό, ότι όποιος πιαστεί να χρησιμοποιεί τη συσκευή θα… βγει έξω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ Λυκαβηττός που θυμάμαι: 9 guru των live ανακαλούν θρυλικές στιγμές στην ιστορία του θεάτρου12.09.2018

Η είδηση μεταφέρθηκε από τον χώρο διεξαγωγής, ο οποίος περιέγραψε τους συγκεκριμένους κανόνες που ισχύουν για τις δύο συναυλίες που κλείνουν την περιοδεία σε μια δήλωση που μοιράστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η ανακοίνωση είχε ως εξής:

«Αυτή η εκδήλωση θα είναι μια εμπειρία χωρίς τηλέφωνα. Η χρήση τηλεφώνων, έξυπνων ρολογιών και αξεσουάρ δεν θα επιτρέπεται στο χώρο της συναυλίας. Κατά την άφιξη στο χώρο, όλα τα τηλέφωνα, τα έξυπνα ρολόγια και τα αξεσουάρ θα ασφαλίζονται σε ατομικές θήκες Yondr που θα ανοίγουν στο τέλος της εκδήλωσης. Όποιος χρησιμοποιεί συσκευή κατά τη διάρκεια της παράστασης θα οδηγηθεί έξω από τον χώρο από την ασφάλεια. Εκτιμούμε τη συνεργασία σας για τη δημιουργία μιας εμπειρίας θέασης χωρίς τηλέφωνα.»

Το Kia Forum ενημέρωσε επίσης τους παρευρισκόμενους, ότι η βαφή προσώπου θα επιτρέπεται σε αυτές τις παραστάσεις, αλλά οι μάσκες απαγορεύονται.

Νωρίτερα στην περιοδεία Re-Imperator, οι οπαδοί των Ghost που εμφανίστηκαν στην συναυλία στο St. Louis, αναγκάστηκαν να συμμορφωθούν με τους κανόνες του χώρου και να αφαιρέσουν το face paint τους. Ο χώρος παραδέχτηκε επίσης ότι η “κακή επικοινωνία” εκ μέρους τους οδήγησε σε σύγχυση τους οπαδούς και ζήτησε συγγνώμη για την ταλαιπωρία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ Λυκαβηττός που θυμάμαι: 9 guru των live ανακαλούν θρυλικές στιγμές στην ιστορία του θεάτρου12.09.2018

Πολλοί μπορεί να αναρωτιούνται γιατί η χρήση κινητού τηλεφώνου και άλλων συναφών συσκευών δεν επιτρέπεται σε αυτές τις δύο συναυλίες, αλλά δεν έχει δοθεί καμία εξήγηση. Οι Ghost είναι βέβαια μια μπάντα με άποψη, οπότε είναι πιθανό να μάθουμε την απάντηση σε αυτό το ερώτημα κάποια στιγμή στο μέλλον.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b