MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
03
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Ποιοι διάσημοι ηθοποιοί απέρριψαν τον ρόλο του Γκάνταλφ; Ο Ian McKellen αποκαλύπτει

Σε συνέντευξη του για την προώθηση της νέας του ταινίας, ο σπουδαίους Βρετανός ηθοποιός αποκάλυψε ποιοι διάσημοι συνάδελφοι του ήταν η «πρώτη επιλογή», πριν από αυτόν, για τον ρόλο του Γκάνταλφ στον «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών».

Ο Ian McKellen αποκαλύπτει ποιοι διάσημοι ηθοποιοί απέρριψαν τον ρόλο του "Γκάνταλφ"
Monopoli Team

Τον Ian McKellen τον αγαπήσαμε ως Gandalf στο franchise του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών», αλλά παραλίγο να χάσει τον συγκεκριμένο ρόλο. Σε συνέντευξή του στο Variety, ο σπουδαίος ηθοποιός εξομολογήθηκε πως δεν ήταν η πρώτη επιλογή για να υποδυθεί τον ήρωα.

«Δεν νομίζω ότι είσαι ποτέ η πρώτη επιλογή. Σίγουρα εγώ δεν ήμουν η πρώτη επιλογή για τον Γκάνταλφ», δήλωσε ο ίδιος. «Ο Τόνι (Άντονι) Χόπκινς τον απέρριψε. Ο Σον Κόνερι σίγουρα το έκανε. Όλοι βγαίνουν τώρα από το προσκήνιο και ελπίζω να νιώθουν ανόητοι».

Ο διασημότερος μάγος της Μέσης Γης, τον οποίο και υποδύθηκε σε έξι ταινίες του franchise, είναι μόνο ένας από τους πολλούς αξέχαστους ρόλους του Ian McKellen. Αυτόν τον καιρό εμφανίζεται στην επερχόμενη ταινία «The Critic», υποδυόμενος τον Jimmy Erskine, «έναν οξύθυμο κριτικό θεάτρου που ασκεί διαβρωτική επιρροή σε μια επίδοξη ηθοποιό ονόματι Nina Land». 

Ο Ian Mckellen αρέσκεται στο να παίζει τον κακό. «Συχνά ο διάβολος έχει τις καλύτερες ατάκες και έχει πλάκα να υποδύομαι έναν εξωφρενικό άνθρωπο που έχει σαφώς κάποια συναισθηματικά προβλήματα», δήλωσε στη συνέντευξη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΝία Βαρντάλος: “Μου έλεγαν ότι δεν είμαι αρκετά όμορφη για να γίνω πρωταγωνίστρια”12.09.2018

Η νέα ταινία θα κάνει πρεμιέρα στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο. Ο πρωταγωνιστής της πιστεύει σε αυτή. «Ήταν ένα ενδιαφέρον σενάριο, που έτεινε προς το μελόδραμα», σχολίασε ο McKellen. «Αν το κοινό δεν πιστεύει σε αυτό που κάνουμε, τότε ίσως βρει κάποια από τη δράση λίγο υπερβολική. Ήταν μια δύσκολη ισορροπία που έπρεπε να επιτευχθεί».

Το 48ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο ξεκίνησε την Πέμπτη και θα διαρκέσει έως τις 17 Σεπτεμβρίου.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b