MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Φεστιβάλ Αισχύλεια: Αναβάλλονται οι συναυλίες των Σταύρου Ξαρχάκου και Μιχάλη Μυτακίδη – Νέες ημερομηνίες

Οι δύο συναυλίες που θα διεξάγονταν, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ «Αισχύλεια», στο παλαιό Ελαιουργείο Ελευσίνας, αναβάλλονται, λόγω καιρικών συνθηκών, και θα πραγματοποιηθούν σε νέες ημερομηνίες.

Φεστιβάλ Αισχύλεια: Αναβάλλονται οι συναυλίες των Σταύρου Ξαρχάκου και Μιχάλη Μυτακίδη - Νέες Ημερομηνίες
Monopoli Team

Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών η συναυλία του Σταύρου Ξαρχάκου με τον Γιάννη Κότσιρα και την Ηρώ Σαϊα καθώς και εκείνη του Μιχάλη Μυτακίδη, οι οποίες θα πραγματοποιούνταν, στο Παλαιό Ελαιουργείο Ελευσίνας, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ «Αισχύλεια 2023», αναβάλλονται, με τους διοργανωτές να ανακοινώνουν νέες ημερομηνίες διεξαγωγής.

Διαβάζουμε στην ανακοίνωση των διοργανωτών:

«Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως η αποψινή συναυλία του Σταύρου Ξαρχάκου με την Ηρώ Σαϊα και τον Γιάννη Κότσιρα του Φεστιβάλ Αισχύλεια 2023 στο Παλαιό Ελαιουργείο αναβάλλεται εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών και μεταφέρεται για την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου.

Για όσους έχουν προμηθευτεί εισιτήρια, θα ισχύουν τα ίδια για τη νέα ημερομηνία. Για όσους επιθυμούν επιστροφή χρημάτων μπορούν να επικοινωνήσουν ηλεκτρονικά με το τμήμα διοργάνωσης του φεστιβάλ στο [email protected].

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜυστήριο 202 – Ελευσίνια Πειστήρια: Ο Μιχάλης Μυτακίδης και η ομάδα «Ανάληψις» στην Ελευσίνα12.09.2018

Επίσης το Μυστήριο 202 Ελευσίνια Πειστήρια με τον Μιχάλη Μυτακίδη & την oμάδα Ανάληψις μεταφέρεται για τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου.

Λυπούμαστε για την αναστάτωση». 

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b