MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
NEA

Γιώργος Λάνθιμος για Έμα Στόουν: «Ήταν απαραίτητο για την ταινία να μην ντρέπεται για το σώμα της και το σεξ»

Ο σκηνοθέτης μίλησε στο Φεστιβάλ Βενετίας για την αναγκαιότητα του γυμνού στην ταινία του.

Monopoli Team

Η ταινία του Γιώργου Λάνθιμου “Poor Things” έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Βενετίας και το κοινό χειροκροτούσε όρθιο για 8 λεπτά. Θα πάρει η Έμα Στόουν ένα ακόμη Όσκαρ για την ερμηνεία της ως Μπέλα Μπάξτερ; Είναι πολύ πιθανό.

Σύμφωνα με τον Γιώργο Λάνθιμο, το πιο σημαντικό στοιχείο αυτής της ταινίας ήταν η άνεση που ένιωθε η Στόουν στα γυρίσματα των γυμνών ερωτικών σκηνών, που έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στο κεντρικό μήνυμα της ταινίας, για την ελευθερία της γυναίκας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑFerrari: Γιατί ο πρωταγωνιστής Άνταμ Ντράιβερ δεν οδήγησε ούτε μία Ferrari στα γυρίσματα της ομώνυμης ταινίας;12.09.2018

«Το σεξ ήταν βασικό κομμάτι του μυθιστορήματος (πάνω στο οποίο βασίστηκε η ταινία), οπότε ήταν σημαντικό για εμένα να μην κάνω μία ταινία που θα ήταν σεμνότυφη, γιατί αυτό θα την πρόδιδε εντελώς. Έπρεπε λοιπόν να είμαστε σίγουροι ότι η Έμα δεν θα νιώθει καμία ντροπή για το σώμα της, τη γύμνια και αυτές τις σκηνές. Το κατάλαβε αμέσως και είναι κρίμα που δεν μπόρεσε να είναι εδώ και να μιλήσει η ίδια για αυτό», ανέφερε ο Λάνθιμος στη συνέντευξη Τύπου του Φεστιβάλ. Η ηθοποιός λογικά συμμετέχει στη μαζική απεργία των ηθοποιών και σεναριογράφων των Η.Π.Α.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑPriscilla: Η ταινία της Σοφία Κόπολα συγκλόνισε τη Βενετία – Χειροκροτήθηκε για 7 λεπτά με την Πρισίλα Πρίσλεϊ να βουρκώνει12.09.2018

Διάβασε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b