MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Ferrari: Γιατί ο πρωταγωνιστής Άνταμ Ντράιβερ δεν οδήγησε ούτε μία Ferrari στα γυρίσματα της ομώνυμης ταινίας;

Μπορεί στην ταινία «Ferrari» ο πρωταγωνιστής Άνταμ Ντράιβερ να υποδύεται τον ιδρυτή της ιταλικής φίρμας, Ένζο Φεράρι, στα γυρίσματα ωστόσο δεν του επιτράπηκε να οδηγήσει ούτε ένα από τα θρυλικά αγωνιστικά αυτοκίνητα.

Monopoli Team

Οι υπεύθυνοι της ταινίας «Ferrari», μία από τις πιο διαφημισμένες κινηματογραφικές παραγωγές της χρονιάς, φαίνεται ότι αρνήθηκαν στον πρωταγωνιστή, Άνταμ Ντράιβερ, κάτι ουσιώδες: να οδηγήσει ένα από τα θρυλικά ιταλικά αυτοκίνητα για τις ανάγκες των γυρισμάτων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠαγκόσμια πρεμιέρα για το “Ferrari” στη Βενετία: Καταχειροκροτήθηκε για 6 λεπτά – Συγκινημένος ο Adam Driver12.09.2018

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Reuters, ο δύο φορές υποψήφιος για Όσκαρ ηθοποιός, ο οποίος υποδύεται τον Ένζο Φεράρι στην επερχόμενη ταινία, αποκάλυψε ότι δεν του επιτρεπόταν να οδηγήσει μια πραγματική Ferrari κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. Ο λόγος ήταν απλός: η παραγωγή δεν είχε την πολυτέλεια να αφήσει να συμβεί κάτι στο αστέρι της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑPriscilla: Η ταινία της Σοφία Κόπολα συγκλόνισε τη Βενετία – Χειροκροτήθηκε για 7 λεπτά με την Πρισίλα Πρίσλεϊ να βουρκώνει12.09.2018

«Τα αυτοκίνητα ήταν τα πιο τρομακτικά πράγματα στο πλατό, αλλά δεν με άφηναν να τα οδηγήσω για λόγους ασφάλειας», είπε ο Ντράιβερ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για την ταινία στο 80ό Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, την Πέμπτη 31 Αυγούστου.

Διαβάστε περισσότερα στο insider.gr.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b