MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Oppenheimer: Πόσο κόστισε τελικά το κινηματογραφικό έπος του Christopher Nolan;

Κατάφερε άραγε το Oppenheimer να επιβιώσει από τη ροζ κυριαρχία της Barbie; Συνήθως, όταν δύο blockbusters παραγωγές κυκλοφορούν την ίδια περίοδο, τότε αναγκαστικά η μία μένει πιο πίσω από την άλλη. Αυτό δεν συνέβη στην περίπτωση των δύο υπερπαραγωγών.

Monopoli Team

Βρισκόμαστε έναν ολόκληρο μήνα μετά από την παγκόσμια κυκλοφορία των mega-hits ταινιών του καλοκαιριού, του «Oppenheimer» και της «Barbie», τα οποία δημιούργησαν το φαινόμενο «Barbenheimer». Συνήθως, όταν δύο blockbusters παραγωγές κυκλοφορούν την ίδια περίοδο, τότε αναγκαστικά η μία μένει πιο πίσω από την άλλη. Αυτό πάντως αποδείχθηκε πως δεν συνέβη στην περίπτωση των δύο υπερπαραγωγών, καθώς σάρωσαν (και συνεχίζουν να σαρώνουν) στο παγκόσμιο box office.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤο Oppenheimer “κέρδισε” για πρώτη φορά την Barbie στο παγκόσμιο box office12.09.2018

Ο Christopher Nolan συγκέντρωσε ένα από τα μεγαλύτερα καστ αστέρων με τα οποία έχει συνεργαστεί ποτέ για να αφηγηθεί σωστά και όπως ακριβώς ονειρευόταν την ιστορία του πυρηνικού φυσικού Robert J. Oppenheimer. Τον βασικό ρόλο υποδύεται ο ο υποψήφιος για BAFTA Cillian Murphy, ο οποίος έχει συνεργαστεί αρκετές φορές με τον Nolan (τον είδαμε σε Inception, Dunkirk και The Dark Night).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑOppenheimer: Οι ιστορίες πίσω από το αριστούργημα του Νόλαν12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b